Врати се назад

PROMOTIVNI CENI ZA LETO 2016

Грција / ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ ЗА ЛЕТО

8

ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ ЗА ЛЕТО 2016

 

АПАРТМАНСКО СМЕСТУВАЊЕ 

50 ЕВРА - АПАРТМАНСКО СМЕСТУВАЊЕ - 7 НОЌЕВАЊА со вклучен ПРЕВОЗ ( цените се по лице ) .
Понудата важи за сите капацитети на апартманското сместување .

    • ПЕРИОД : 22.05- 29.05.2016 / 28.05 - 04.06.2016

 

ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ 

ПЕРИОД :

22.05- 29.05.2016

HOTEL KOVIOU - НИКИТИ  - 99 ЕВРА - 7 ПОЛУПАНСИОНИ 

  • цените се по лице 7 ноќевања со појадок и вечера, без превоз.

ПЕРИОД 

28.05 - 04.06.2016

 HOTEL NEAPOLIS - ПОЛИХРОНО  - 119 ЕВРА - 7 ПОЛУПАНСИОНИ

  • цените се по лице 7 ноќевања со појадок и вечера, без превоз.

HOTEL KOVIOU - НИКИТИ - 119 ЕВРА - ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ - 7 ПОЛУПАНСИОНИ

  • цените се по лице 7 ноќевања со појадок и вечера, без превоз.


 Понудата важи за сите слободни капацитети.ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ ЗА ЛЕТО 

Ви треба помош?

Нашиот тим Ви стои на располагање

02/ 3134-090
02/ 3122-084


Слични Понуди