ХОТЕЛ МАИВА ОХРИД

ХОТЕЛ МАИВА 3* ОХРИД - Ј=ОКТОМВРИ

 

2 ноќевања со доручек и вечера + 1 пијалок за време на оброк  - 3000 денари
3 ноќевања со доручек и вечера 
+ 1 пијалок за време на оброк - 4200 денари
4 ноќевања со доручек и вечера + 1 пијалок за време на оброк - 4800 денари

 


*Цените се однесуваат по лице, со вклучено користење спа центар

**Деца до 4.99 години - Гратис
    Деца од 5-11.99 години - 50% попуст