КУЌА СЕБАСТИЈАН КРУШЕВО

 

КУЌА СЕБАСТИЈАН - КРУШЕВО

 
Куќа „Себастијан“ е лоцирана во мирен и спокоен дел на Крушево, со прекрасен панорамски поглед кон градот, оддалечена е околу 200 метри од жичарницата и 500 метри од центарот.
 

 

КРУШЕВО

 

 

 

Куќа „Себастијан“ е лоцирана во мирен и спокоен дел на Крушево, со прекрасен панорамски поглед кон градот, оддалечена е околу 200 метри од жичарницата и 500 метри од центарот. Секоја соба има сопствен тоалет, ТВ, безжичен интернет. На двата спрата има по три соби и на секој од нив заедничка просторија, трпезарија со комплетно опремена кујна. Куќата има два сопствени паркинга за 5-6 возила.

 

 

 

 

 

Наем за едно ноќевање во

Едно ноќевање во

ТИП НА СОБА

Понеделник - Четврток

Тип на соба

Петок - Недела

Двокреветна соба

900 денари

Двокреветна соба

1.250 денари

Трикреветна соба

1.125 денари

Трикреветна соба

1.550 денари

Четирикреветна соба

1.300 денари

Четирикреветна соба

1.750 денари

 Дете до 6 години гратис

 Дете до 6 години гратис

 

 

 

 

 

Напомени:

- Цените се дадени за наем на соба согласно бројот на кревети.

- Максимален капацитет во една соба е 4 лица

- Во цените е вклучена туристичка такса

- Секоја соба има сопствен тоалет, ТВ, безжичен интернет

  • На секој кат (три соби) има заедничка просторија, трпезарија со комплетно опремена кујна.