EКСКЛУЗИВНИ ХОТЕЛИ - ТУРЦИЈА ЛЕТО 2019

  • Скопје – Анталија 00:20 - 02:10
  • Анталија – Скопје 21:35 - 23:30

Распоред на сите летови:

МАЈ

ЈУНИ

ЈУЛИ

АВГУСТ

СЕПТЕМВРИ

27.05.2019

03.06.2019

01.07.2019

01.08.2019

02.09.2019

 

10.06.2019

04.07.2019

05.08.2019

05.09.2019

 

17.09.2019

08.07.2019

08.08.2019

09.09.2019

 

20.06.2019

11.07.2019

12.08.2019

12.09.2019

 

24.06.2019

15.07.2019

15.08.2019

16.09.2019

 

27.06.2019

18.07.2019

19.08.2019

19.09.2019

 

 

22.07.2019

22.08.2019

 

 

 

25.07.2019

26.08.2019

 

 

 

 

29.08.2019

 

 

 

 

 

 

 

 

ЕКСКЛУЗИВНИ ХОТЕЛИ - ТУРЦИЈА ЛЕТО 2019

 

 

 

 

 

 

 

CENITE SE ZA  STADANRT 1/2  SOBA VO TOTAL

usluga

27.05

13.06

24.06

04.07

15.07

25.07

05.08

15.08

26.08

05.09

16.09

1. LAGUNA BEACH ALYA                              

Alanya

AI

909

1054

1075

1123

1147

1147

1147

1147

1075

1075

1060

2. INSULA RESORT

Alanya

UAI

910

979

1028

1035

1050

1070

1070

1080

1080

1055

990

3. KEMAL BAY 

Alanya

AI

805

920

950

1019

1080

1080

1080

1080

950

950

930

4. ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA

Alanya

UAI

879

960

1080

1135

1185

1185

1185

1185

1080

1080

950

5. ASRIN BEACH HOTEL

Alanya

UAI

663

766

816

900

932

957

964

930

890

854

800

6. MICHELL HOTEL&SPA     

Alanya

UAI

824

961

1030

1090

1180

1180

1200

1200

1080

1080

1000

7. ROYAL DRAGON HOTEL

Side

UAl

1579

1828

1828

2019

2019

2019

2019

2019

1938

1858

1858

8.OZ SIDE PREMIUM HOTEL

Side

UAI

 

1247

1247

1302

1313

1313

1346

1346

1247

1247

1115

9 ROYAL TAJ MAHAL

Side

UAl

1317

1669

1669

1883

1883

1883

1883

1883

1770

1699

1699

10. BOSHPORUS SORGUN

Side

Al+

1448

1549

1270

1270

1395

1395

1395

1395

1375

1270

1250

11. CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD

Side

Al

1038

1195

1285

1345

1381

1450

1450

1450

1333

1289

1250

12. ROYAL ALHAMBRA PALACE

Side

UAl

1250

1590

1590

1754

1754

1754

1754

1754

1700

1660

1620

13. ELA QUALITY RESORT

Belek

UAI

1792

2350

2350

2188

2188

2188

2264

2264

2156

2048

2000

14. BELLIS DELUXE HOTEL

Belek

UAI

1948

2012

2500

2155

2127

2127

2155

2058

2127

1851

1710

15. LIMAK ARCADIA HOTEL & RESORT

Belek

UAI

1377

 

1800

1947

1947

1947

1947

1947

1700

1700

1616

16. MARITIM PINE BEACH RESORT

Belek

UAI

1246

1570

1600

1650

1750

1750

1750

1750

1730

1533

1313

17. ROYAL SEGINUS

Lara

UAI

1666

1830

1860

2048

2048

2048

2048

2048

1986

1860

1860

18.PORTO BELLO HOTEL RESORT AND SPA

Antalya

UAI

1185

1285

1354

1354

1400

1400

1400

1354

1354

1285

1200

19. NIRVANA LAGOON LUXURY

Kemer

UAI

1406

1850

2020

2020

2140

2140

2140

2140

2020

2020

1920

20. CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA

Kemer

UltimateAI

1150

1212

1275

1310

1427

1345

1345

1345

1228

1228

1202

21. ELDAR 4+

Kemer

UAI

834

990

1100

1150

1150

1237

1255

1255

1160

1125

1050

22. LUCIDA BEACH 5*

Kemer

UAI

940

1161

1246

1274

1300

1329

1359

1329

1320

1213

1169

23. MEDER RESORT

Kemer

UAI

870

920

968

968

1020

1040

1040

1040

1020

950

950

24. ORANGE COUNTY RESORT HOTEL

Kemer

UAI

1238

1400

1685

1685

1780

1680

1780

1780

1680

1650

1444

                                                                       

 

  • Датите во ценовникот се селективно избрани, во прилог цел распоред на летови.
  • Ова е само дел од хотелите во нашата понуда, доколку имате барање за други хотели слободно пратете ни маил, ќе ви одговориме во најбрз можен рок.
  • Цените се за две лица (сместување во двокреветна соба) и вклучуваат: авио билет, аеродромски такси,трансфер во Турција аеродром-хотел-аеродром и 6 ноќевања во избраниот хотел на дадената услуга
  • Повратен трансфер (Битола-Аеродром-Битола) – 10 евра по лице.
  • (Поаѓање од Струга, Охрид, Кичево, Битола, Прилеп, Велес)
  • Трансфер за деца до 5,99 год. е бесплатен
  • Пасошот да важи минимум 6 месеци од датумот на враќање.
  • Начин на плаќање: 50% од целосниот износ при резервација, остатокот 2 недели пред поаѓање.