ОХРИД ПРОМО ПОНУДА

ОХРИД  - ХОТЕЛ ИНТЕРНАЦИОНАЛ 

Состанок во лобито на Хотел Интернационал во Сабота после појадокот 09,00ч. Состанокот со претставникот на агенцијата ќе биде со запознавање на програмата која ќе биде понудена од наша страна како факулативни излети и други активности како и организирана посета на значајни активности со локален водич.

 

                                 ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ  2НП                                   : 45/ 2790ден

                                 ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ  3НП                                   : 65€ / 4030ден

                                                                                  * Цените се изразени по лице

 

 

Во цената на аранжманот е вклучено:

 • Сместување во хотел Интернационал4* - 2 НП (ноќевање со појадок)
 • Сместување во хотел Интернационал4* - 3 НП (ноќевање со појадок)
 • Деца до 12год – Бесплатно сместување
 • Организација и реализација од ФАЛКОН

 

Во цената на аранжманот не е вклучено:

 • Факултативен излет ATV Adventure, CROSS-COUNTRY 2h:

-ATV 450cc – 2500ден(едно лице) – 3500ден(две лица)

-АТV 600cc – 3500ден(едно лице) – 4500ден (две лица)

-BUGGY 550cc – 4000ден(едно лице) – 5500ден(две лица)

 • Факултативен излет ATV Adventure, HALF DAY ASANDJURA 4h:

-ATV 450cc – 5000ден(едно лице) – 6000ден(две лица)

-АТV 600cc – 6000ден(едно лице) – 7000ден (две лица)

-BUGGY 550cc – 6500ден(едно лице) – 7500ден(две лица)

 • Факултативен излет ATV Adventure, SUNSET PARTY :

-ATV 450cc – 3500ден(едно лице) – 5500ден(две лица)

-АТV 600cc – 4500ден(едно лице) – 6500ден (две лица)

-BUGGY 550cc – 5000ден(едно лице) – 7000ден(две лица)

 • Факултативен излет ATV Adventure, PRIVATE TURS:

-ATV 450cc – 2000ден(едно лице) – 3000ден(две лица)

-АТV 600cc – 3000ден(едно лице) – 4000ден (две лица)

-BUGGY 550cc – 3500ден(едно лице) – 4500ден(две лица)

 • Разглед на Охрид со локален водич 2ч – 600ден (по лице)
 • Разглед на Охрид 2ч + Ручек во ресторан Билјанини извори – 1190ден (по лице)
 • Можност за организирана прошетка до Св.Наум + Ручек – 1990ден (по лице) со превоз
 • Можност за доплата на Полупансион – 450ден (по лице)
 • Индивидуални трошоци
 • Можност за организиран превоз на дадените релации Скопје – Охрид – Скопје:
  -
  Цена по лице 900ден

*Минимум патници за да се организира превоз е 30 лица