☀ ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ ЗА ЛЕТО 2019 ☀

ХАЛКИДИКИ – ПРОМОЦИЈА

 

 

18.05 – 25.05.2019

25.05 – 01.06.2019

01.06 - 02.06.2019

Вила Темелис – Фурка

49 €

59€

79€

Вила Океанис - Фурка

Х

Х

89€

Вила Марија – Н. Флогита

59 €

69€

89€

Вила Христос - Сивири

Х

Х

Х

Вила Посеидонио –

Полихроно

59€

1/2+1 app 69€ 

1/4+1 app 79 €

1/2+1 app -79 €

 1/4+1 app - 89€

 

19.05 – 26.05.2019

26.05 – 02.06.2019

02.06 – 09.06.2019

Вила Хаус Литеа- Н.Потидеа

59€

1/3 std 69€

 1/4app. 79 €

1/3 std 89 €

 1/4app 99 €

Вила Оскар – Калитеа

59€

Х

Х

Вила Клеопатра – Калитеа

59€

79€

99 €

Вила Атлантик – Калитеа

59€

Х

89 €

Вила Мустакас – Полихроно

Х

Х

Х

 

 • Цените се по лице и се со вклучен автобуски превоз.
 • Првите две лица плаќаат полни суми за сместување во апартман / студио, а трето, четврто и петто лице плаќаат автобуски превоз ( доколку користат).
 • Дете 0-1,99год – бесплатно (со двајца возрасни, без седиште во бус и без кревет)
 • Ø Деца 2-11,99год – 25 евра (со двајца возрасни).
 • Возрасни лица – 35 евра
 • Доколку странките користат сопствен превоз, цените останувааат исти и не се намалуваат ( се плаќаат две полни суми).
 • Резервација се прави со уплата од 50% од вкупниот износ, со комплетна доплата до 01.05.2019.
 • За веќе направени резервации, не важат овие цени и истите не подлежат на промени.
 • Патничко осигурување е задолжително и НЕе вклучено во цената.
 • Цените се дадени во евра за уплата во денарска противвредност 1евро = 62,00мкд.
 • Важат Општите Услови на патување на СКТМ.