Турција Промо Хотели - (чартер програма)

Промо Хотели - Турција (чартер програма)

 

 • SEHER SUN BEACH 4 * - AI - Side
  термин 20.06 - 435 евра по лице
  термин 24.06 - 445 евра по лице
  термин 27.06 - 455 евра по лицe

 

 • ARMAS BELLA SUN 4 * - AI - Side 

            термин 20.06 - 464 евра по лице
            термин 24.06 - 493 евра по лице
            термин 27.06 - 504 eвра по лицe

 

 • SENTIDO FLORA GARDEN 5* - AI - Side
  термин 20.06 - 511 евра по лице
  термин 24.06 - 521 евра по лице
  термин 27.06 - 532 евра по лице

 

 • CRYSTAL ADMIRAL RESORT & SPA 5 * - UAI - Side
  термин 20.06 - 537 евра по лице
  термин 24-06 - 573 евра по лице
  термин 27.06 - 601 евра по лице

 

 • AYDINBEY QUEEN'S PALACE & SPA 5* - UAL - Belek
  термин 20.06 - 613 евра по лице
  термин 24.06 - 625 евра по лице
  термин 27.06 - 650 евра по лице

 

 • CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT & SPA 5* - UAL - Belek
  термин 20.06 - 563 евра по лице
  термин 24.06 - 573 eвра по лице
  термин 27.06 - 602 евра по лице

 

 • BELCONTI RESORT HOTEL 5 * - UAL - Belek
  термин 20.06 - 680 евра по лице
  термин 24.06 - 724 евра по лице
  термин 27.06 - 734 eвра по лице

 

Во цената е вклучено

-Авионски превоз од Скопје
-Аеродромски такси
-Трансфер од аеродром (Анталија ) до хотел и обратно
-Одредена услуга која е напишана за секој хотел.

📞Повеќе информации : 02 3134 090.