Врати се назад

HOTEL SVETI NIKOLA 3* - SANDANSKI

БУГАРИЈА / САНДАНСКИ

8

ТИП НА СОБА/УСЛУГА
BB
HB
1/2 СТАНДАРДНА СОБА
40
58
1/1СОБА
32
41
1/2 Лукс СОБА
50
68
1/1 ЛУКС СОБА
75
84
СТУДИО ( 2+1)
75
93
ДОПЛАТИ
ДЕТЕ ДО 2,99год.
0
0
Доп. ЛЕГЛО - 03 -3,99год.
0
5
Доп. ЛЕГЛО -4-9,99год.
10
15
Доп. ЛЕГЛО 10 -11,99 год.
10
19

Се наоѓа во центарот на градот Сандански.

Располага со: фитнес, базен, солариум, сауна, парна бања, римска бања, турска бања, центар за убавина и можност за масажи,                                                                     водени терапии, грижа за телото, физиотерапија.Градот е познат по своите топли гео-термални извори поради кои Австријци кои се лечеле во Сандански го изградиле познатиот хотел „Сандански“