Врати се назад

ИОС - ЛЕТО 2017

Грција / ИОС

8

Програма за патување за 9 ноќевања:

 

1.ДЕН / СКОПЈЕ-АТИНА 

Состанок на групата на договорено место во договорено време. Тргнување од Скопје за Иос.

2.ДЕН / АТИНА – ИОС (БРОД)

Пристигнување на пристаниште во Атина во раните утрински часови. Поаѓање за Иос со фери брод. Пристигнување на Иос. Трансфер до хотел, сместување. Слободно попладне. Ноќевање.

2.ДЕН / 11. ДЕН ИОС

Започнуваме со организацијата на најдобрата агенција Falcon Travel во придружба со групацијата Balkan Fun и други странски агенции кои се подготвени да ви приредат и реализираат феноменална журка. Нашите лета се препознатливи по журките на брод, денските журки на Beach Bar-ови, ноќните журки и тематските забави… Едноставно, забавата ни е најсилната страна.

11.ДЕН / ИОС – АТИНА 

Ги пакуваме куферите и го користиме она слободно време што ни преостанува. Трансфер до пристаниште. Поаѓање за Атина. Пристигнување во Атина. Патувањето продолжува, но се разбира со журка во автобус се до Скопје.

12.ДЕН / СКОПЈЕ

Пристигнување во Скопје во утринските часови.

 

Програма за патување за 7 ноќевања:

 

1.ДЕН / СКОПЈЕ-АТИНА 

Состанок на групата на договорено место во договорено време. Тргнување од Скопје за Иос.

2.ДЕН / АТИНА  – ИОС (БРОД)

Пристигнување на пристаниште во Атина во раните утрински часови. Поаѓање за Иос со фери брод. Пристигнување на Иос. Трансфер до хотел, сместување. Слободно попладне. Ноќевање.

2.ДЕН / 8. ДЕН ИОС

Започнуваме со организацијата на најдобрата агенција Falcon Travel во придружба со групацијата Balkan Fun и други странски агенции кои се подготвени да ви приредат и реализираат феноменална журка. Нашите лета се препознатливи по журките на брод, денските журки на Beach Bar-ови, ноќните журки и тематските забави… Едноставно, забавата ни е најсилната страна.

9.ДЕН / ИОС – АТИНА 

Ги пакуваме куферите и го користиме она слободно време што ни преостанува. Трансфер до пристаниште. Поаѓање за Атина. Пристигнување во Атина. Патувањето продолжува, но се разбира со журка во автобус се до Скопје.

10.ДЕН / СКОПЈЕ

Пристигнување во Скопје во утринските часови.

      ИОС е популарен и најјужен остров од групата Киклади опкружен со островите Наксос, Парос, Анафи и Санторини, оддалечен од Атина на само 200 км. Зафаќа површина од околу 108 км2 и излегува на Егејското Море. Овој остров е познат и како Грчка Ибица - остров на младите поради бурниот ноќен живот и можноста за постојана забава и дружење. Главна карактеристика на островот се преубавите плажи кои се добро сочувани во тајност од гужвите, па песокот и чистотата на водата неможат да се споредат со ниедно друго место. Како најпопуларни плажи покрај Mylopotas се и Manganari, Jialos, Koubaras и Agia Teodot.

\r\n

 

Ви треба помош?

Нашиот тим Ви стои на располагање

02/ 3134-090
02/ 3122-084


Слични Понуди