8ми МАРТ - ВРЊАЧКА БАЊА >>

 • 03.2019 – Петок >>

Состанок на групата во претпладневните часови. Тргнување кон Врњачка Бања. Патување преку граничен премин Табановце.  Попатни паузи и редовни царински гранички и царински формалности. Пристигнување во Врњачка Бања. Сместување во хотел. Слободно време за индивидуални активности и можност за разглед на Врњачка Бања. Организирана факултативна вечера во некој од локалните ресторани. Ноќевање.

 • 03.2019 – Сабота >>

Појадок. По појадокот посета на Белград. Разглед на Белград со локален водич. Посета на Ушче и слободно време за индивидуални активности. Враќање во хотел. Слободно време за разглед индивидуални активности. Ноќевање.

 • 03.2019 – Недела >>

Појадок. По појадок напуштање на хотелот.  Посета на манастирот Љубостина. Тргнување кон Скопје во попладневните часови. Патувањето продолжува со попатни паузи и редовни царински и гранични формалности. Пристигнување во Скопје во вечерните часови.

 • Цена >>> 5,765.00 денари.

 

 • Во цената е вклучено :
 • Превоз на наведената релација
 • 2 Ноќевања со појадок .
 • Организација на патувањето и пратител за време на целата програма.
 • Локален разглед со водич во Белград.
 • Посета на Манастир Љубостина.

 

 • Во цената не е вклучено :
 • Патничко осигурување ( задолжително) .
 • Факултативна вечера во локален ресторан.

 

 

 

За реализација на ова патување се потребни минимум 45 лица

За ова патување важат Општите Услови за патување и на т.а Оскар Травел Сервис.

Агенцијата организатор на патувaњето го задржува правото да го промени распоредот на програмата.