8ми МАРТ - ЗЛАТИБОР >>

 • Ден 1. 08.03.2019 >>

Состанок на група во претпладневните часови. Тргнување кон Србија. Патување преку граничен премин Табановце со редовни царински формалности и паузи. Пристигнување во Златибор во пладневните часови. Сместување во хотел. Слободно време за индивидуални активности. Посета на традиционален ресторан со жива музика (факултативно). Ноќевање.

 • Ден 2. 09.03.2019 >>

Појадок. По појадокот заминување кон Дрвенград – етно село на Меќавник ( филм ,,Животот е чудо’’) и посета на возот Шарганска Осмица ( со претходна резервација). Слободно време за индивидувални активности. Враќање во хотел. Ноќевање.

 • Ден 3. 10.03.2019 >>

Појадок. По појадокот напуштање на хотелот. Индивидуален разглед на Златибор. Заминување на групата кон етно село Сирогојно. Посета и разглед на единствениот музеј под отворено небо каде има педесетина оригинални златиборски куќи (брвнари)  во кои се изложени околу 2000 експонати, како и Музејот на плетачките и продавницитте за џемпери. Пауза за кафе и закуска во еден од рестораните во Сирогојно. Заминување кон Скопје. Пристигнување во Скопје во вечерните часови. 

 • ЦЕНА >>> 5,270.00 денари.

 

 • Во цената на аранжманот е вклучено :
 • Превоз на наведената релација.
 • 2 ноќевања со појадок.
 • Организација на патувањето и пратител за време на целата програма.
 • Посета на Дрвенград и Сирогојно.

 

 • Во цената на аранжманот не е вклучено :
 • Влезница во музејот во Сирогојно .
 • Влезница во Дрвенград .
 • 1 Свечена вечера со музика во живо.
 • Патничко осигурување
 • Сите останати неспоменати услуги.

 

За реализација на ова патување се потребни минимум 45 лица

За ова патување важат Општите Услови за патување и Т.А Оскар Травел Сервис.

Агенцијата организатор на патувaњето го задржува правото да го промени распоредот на програмата.