VILLAS MALINA 3* - PAMPOROVO

VILLAS MALINA 3*

http://www.malina-pamporovo.com/cottages/

17.12-28.12; 02.01-18.01

29.12-01.01

19.01-03.03

04.03-31.03

Попуст за рана резервација:

20% за резервации до 20.10

15% за резервации до 05.11

10% за резервации до 20.11

Дневни попусти:

7=6; 14=12 за пристигнувања во периодите: 02.01-18.01 и 04.02-31.03

Попустот за рана резервација и дневните попусти се комбинираат

VILLA 

Цените се дадени по вила, на ден, на база на ноќевање со појадок

SGL

56

140

60

44

 1AD+1CH

56

140

60

44

 1AD+2CH

64

161

69

51

 1AD+3CH

72

182

78

58

 1AD+4CH

87

182

93

69

 2AD

56

140

60

44

 2AD+1CH

64

161

69

51

 2AD+2CH

72

182

78

58

 2AD+3CH

87

182

93

69

 3AD

87

144

93

69

 3AD+1CH

87

144

93

69

 3AD+2CH

87

144

93

69

 4AD

87

144

93

69

 4AD+1CH

87

144

93

69

 5AD

104

218

112

83

VILLA 

Цените се дадени по вила, на ден, на база на полупансион

SGL

67

149

71

56

 1AD+1CH

67

149

71

56

 1AD+2CH

77

171

82

64

 1AD+3CH

87

193

92

72

 1AD+4CH

109

193

115

91

 2AD

67

149

71

56

 2AD+1CH

77

171

82

64

 2AD+2CH

87

193

92

72

 2AD+3CH

109

193

115

91

 3AD

109

162

115

91

 3AD+1CH

109

162

115

91

 3AD+2CH

109

162

115

91

 4AD

109

162

115

91

 4AD+1CH

109

162

115

91

 5AD

131

232

139

109

Периоди на откажување:

5 дена

18 дена

5 дена

1 ден

Пенали за откажување:

Првата ноќ

100% од рез. престој

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој:

-

3 ноќи

-

-

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 5-18

   

Вечера за Божиќ / 25.12 за BB

26,00 €

13,00

   

Вечера за Божиќ / 25.12 за HB

18,00 €

9,00

   

Вечера за Нова Година за BB

66,00 €

33,00

   

Вечера за Нова Година за HB

59,00 €

29,00

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Деца 5-13