СПА ПОНУДА >>

Интерхотел 4* – Сандански

 

Цените се дадени по СОБА (за двајца возрасни)* на ден, за услуга ноќевање со појадок/полупансион

 

Тип на соба

01.02.2018-31.01.2019

 

петок и сабота

недела - четврток

 

7+ ноќи

BB

HB

BB

HB

BB

HB

 DBL стандард

76

100

60

84

59

83

 DBL лукс 

86

110

69

92

66

90

 SGL стандард*

60

72

48

60

46

58

 SGL лукс*

62

78

54

64

50

62

 STD стандард

124

148

100

122

96

120

 APP лукс

140

164

112

136

108

132

 APP фамилијарен

192

214

152

176

144

168

 

ДОПЛАТИ

 

 редовно легло - дете 4-11,99 г.

25

34

20

29

20

28

 доп. легло - дете 4-11,99 г. во dbl

12

21

10

18

10

18

 доп. легло - дете 4-11,99 г. во std/app

0

8

0

8

0

8

 доп. легло - 12-15,99 - во dbl/std/app

28

40

23

34

22

33

 доп. легло – возрасен - во std/app

28

40

23

34

22

33

 дете до 3,99 г

0

0

0

0

0

0

 

 Цените НЕ ВАЖАТ за национални и верски празници, семинари, конгреси.

       Цените се дадени во евра, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд

  

 

Легенда: 

DBL - двпкреветна сoба,   APP – апартман,   STD – студип  SGL – еднпкреветна спба BB - нпќеваое сп ппјадпк, HB - пплупансипн ( ппјадпк+вечера) 

 

 

 

 

Минималнп и максималнп сместуваое вп капацитети на ИНТЕРХПТЕЛ САНДАНСКИ :

Сместуваое

Минимум

Максимум

 Двпкреветна спба

1 впзрасен

2 впзрасни + 1 дете дп 15.99 г. + 1 дете дп 3.99 г.

 Студип СТАНДАРД

1 впзрасен

3 впзрасни + 1 дете дп 11.99 г. + 1 дете дп 3.99 г.

 Апартман ЛУКС

1 впзрасен

3 впзрасни + 1 дете дп 11.99 г. + 1 дете дп 3.99 г.

 Апартман ФЕМИЛИ

1 впзрасен

3 впзрасни + 1 дете дп 15.99 г. + 1 дете дп 3.9 9г.

 

Цените се вп € за 1 нпќеваое за 2 лица вп двпкреветна спба/студип/апартман или за 1 лице вп еднпкреветна спба и вклучуваат:

 • Нпќеваое сп ппјадпк или пплупансипн (ппјадпк и вечера)
 • Кпристеое на сауна, парна баоа, фитнес центар
 • Кпристеое затвпрен базен сп минерална впда пд 33:С (пплуплимписки размери)
 • Кпристеое на птвпрен базен сп минерална впда пд 33:С,
 • Кпристеое на птвпрен термален базен сп минерална впда 38:С
 • Лежалка и пешкир ппкрај базените
 • Безжичен интернет вп целипт хптел
 • Паркинг
 • Сеф на рецепција
 • Детскп катче сп аниматпр
 • Туристичка такса

 

НАППМЕНА!

Хптелпт не прима дпмашни миленици

Цените се вп €, плаќаоетп се врши вп денари 1 € = 62,00 мкд

 

СМЕСТУВАЊЕ И НАПУШТАЊЕ НА СОБИТЕ:

Сместување во собите по 14:00 ч. (локално време)

Напуштање на себите де 12:00 ч. (лекалнп време)

 

УСЛПВИ ЗА АГЕНТПТ И ГПСТИНПТ:

 1. За валидна резервација ќе се смета, резервација направена сп 30% депозит уплатен при самото резервирање пд страна на агентот или гостинот, а со целосна уплата до пред поаѓање.
 2. Агентот или гостинот има право да ја промени / откаже до  7 дена пред пристигнувањето  без пенали.
 3. Агентот или гостинот има право да промени име на резервацијата 3 дена пред датата на престигнување без пенали. Промена на име помалце од 3 дена пред датата на пристигнување, агентот или гостинот ја плаќа првата ноќ од резервацијата.
 4. Откажување или промена на резервацијата помалку пд 7 дена пред датата на пристигнување, агентот или гостинот ја плаќа првата ноќ од резервацијата.
 5. Откажување или промена на резервацијата на денот на пристигнување на гостинот или порано напуштање на хотелот, платената сума не подлежи на враќање на агентот или гостинот.
 6. Промена или откажување на резервација за време на празници дп 30 дена пред пристигнување е без пенали.
 7. Промена или откажување на резервација за време на празници помалку од 30 дена пред пристигнување, агентот или гостинот плаќа 100% од целата резервација.
 8. Хотелпт прифака рекламации во рок од 48 ч.

 

 

 РИМСКА БАЊА , СЕЛО БАЊА - БАНСКО 

 

Цени 15.12.2017 до 01.03.2018 г.

Цените се дадени за СОБА на ДЕН за сместување наведено во / /

сместување

петок и сабота
НВ

недела-четврток
НВ

SGL

/1 лице/

54

48

DBL        

/2 лица/

84

76

STD        

/2 лица/

90

80

APP       

/2 лица/

98

88

APP lux

/4 лица/

152

136

дополнителни легла /цена за лице на ден/      

возрасен

30

27

дете  4-12г.  во APP

10

11

дете  4-12г.  во DBL

18

20

дете  4-12 г. во STD

18

20

Цените се во € се плаќа во денари 1€ = 62 мкд


DBL - двокреветна собаSGL - еднокреветна собаAPP - апартманSTD - студио;
HB полупансион

 

сместување

капацитет

SGL   

1

DBL  

2+1

STD  

2+1

APP

2+1

APP lux / 2 спални/

4+2


Цените се во
на ДЕН за СОБА и вклучуваат:

 • Ноќевање со појадок (BB);
 • Вечера (на сет мени или шведска маса, без пијалоци;
 • Бесплатно користење на СПА центарот од 09.00 до 20.30 ч.

два внатрешни базени со минерална вода со температура на водата 31 ° С и 35 ° С,

џакузи, сауна, парна бања, турска бања, ледена соба, солена сауна, јапонски бањи,

Фитнес, релаксација област;

 • WiFi интернет низ хотелот;
 • Користење бебешко креветче и бебе столица (во ресторанот);
 • Слободен необезбеден паркинг со видео надзор;
 • Туристички данок и ДДВ

Децата до 12 г. на редовно легло плаќаат цена како возрасен.

Деца до 4 г. на дополнителен кревет - бесплатно.

За деца до 12 г. не следуваат бањарки.

Пријавувањето е по 14:00, ослободување на собата до 12:00 часот.

При рано сместување во случај на достапност: од 08.00-14.00 доплата 50% од цената на соба, При рано сместување пред 08.00 доплата 100% како цената за соба на ден.

Доцна одјавување на собата од 12.00-18.00 ч. 50% од цената на собата,
Доцна одјавување на собата по 18.00, 100% како цената за соба на ден.

Топки, тениски рекети и тениска машина - според ценовникот на хотелот.
За периодот 29.12.2017 - 01.01.2018 не важи ценовникот.

Хотелот го задржува правото да ги промени економските услови и да направи промени во соодветните цени.