Пакет програми за Родос

Happy Days Hotel 3* - Theologos, Rhodes

Периоди

 

01.06-07.06.18

08.06-20.06.18

16.09-04.10.18

21.06-04.07.18

05.07-20.07.18

21.07-22.08.18

23.08-15.09.18

Чартер програма по лице, за 7 ноќевања

Double Room

350

405

435

465

510

455

Цените се дадени во евра, по лице и вклучуваат:

-          Авио билет Солун – Родос – Солун (секој вторник, петок, недела)

-          Багаж до 20кг по лице и 5кг рачен багаж

-          Трансфер аеродром – хотел – аеродром

-          7 ноќевања во наведениот хотел, во двокреветна соба, на база на all inclusive

 

Во цените не е вклучено:

-          Трансфер Скопје – Солун – Скопје (организираме трансфер – на барање)

-          Туристичка такса која се плаќа на лице место во хотелот која изнесува од 0.50 до 4.00 еур (во зависност од категоризацијата на хотелот) по соба, на ден

 

За секој друг потребен аранжман (број на ноќевања, број на лица, тип на соба), контактирајте не на нашите телефонски броеви: 389 02 3134-090, 078/220-823 или на нашиот маил: oskartravelservice@gmail.com

 

  

Marathon 3+* - Kolymbia, Rhodes

Периоди

 

01.06-07.06.18

16.09-28.09.18

08.06-20.06.18

 

21.06-04.07.18

23.08-15.09.18

05.07-20.07.18

21.07-22.08.18

Чартер програма по лице, за 7 ноќевања

Double Room

420

450

495

515

560

Цените се дадени во евра, по лице и вклучуваат:

-          Авио билет Солун – Родос – Солун (секој вторник, петок, недела)

-          Багаж до 20кг по лице и 5кг рачен багаж

-          Трансфер аеродром – хотел – аеродром

-          7 ноќевања во наведениот хотел, во двокреветна соба, на база на all inclusive

 

Во цените не е вклучено:

-          Трансфер Скопје – Солун – Скопје (организираме трансфер – на барање)

-          Туристичка такса која се плаќа на лице место во хотелот која изнесува од 0.50 до 4.00 еур (во зависност од категоризацијата на хотелот) по соба, на ден

 

За секој друг потребен аранжман (број на ноќевања, број на лица, тип на соба), контактирајте не на нашите телефонски броеви: 389 02 3134-090, 078/220-823 или на нашиот маил: oskartravelservice@gmail.com

 

 

Lomeniz 3* - Rhodes, Rhodes

Периоди

 

11.05-10.06.18

21.09-02.10.18

11.06-04.07.18

28.08-20.09.18

05.07-27.08.18

Чартер програма по лице, за 7 ноќевања

Single Room – BB

400

485

615

Double Room – BB

310

365

445

Single Room - HB

460

560

705

Double Room – HB

375

445

535

Цените се дадени во евра, по лице и вклучуваат:

-          Авио билет Солун – Родос – Солун (секој вторник, петок, недела)

-          Багаж до 20кг по лице и 5кг рачен багаж

-          Трансфер аеродром – хотел – аеродром

-          7 ноќевања во наведениот хотел, во двокреветна или еднокреветна соба, на база на ноќевање со појадок или полупансион

 

Во цените не е вклучено:

-          Трансфер Скопје – Солун – Скопје (организираме трансфер – на барање)

-          Туристичка такса која се плаќа на лице место во хотелот која изнесува од 0.50 до 4.00 еур (во зависност од категоризацијата на хотелот) по соба, на ден

 

За секој друг потребен аранжман (број на ноќевања, број на лица, тип на соба), контактирајте не на нашите телефонски броеви: 389 02 3134-090, 078/220-823 или на нашиот маил: oskartravelservice@gmail.com

 

 

Mediterranean 4* - Rhodes, Rhodes

Периоди

 

21.05-10.06.18

 

11.06-30.06.18

21.08-30.09.18

 

01.07-20.08.18

Чартер програма по лице, за 7 ноќевања

Double Room Front Sea View – BB

615

785

865

Double Room Rear View – BB

520

665

710

Double Room Side Sea View - BB

540

695

745

Double Room Front Sea View – HB

650

820

905

Double Room Rear View – HB

550

700

750

Double Room Side Sea View - HB

580

730

780

Цените се дадени во евра, по лице и вклучуваат:

-          Авио билет Солун – Родос – Солун (секој вторник, петок, недела)

-          Багаж до 20кг по лице и 5кг рачен багаж

-          Трансфер аеродром – хотел – аеродром

-          7 ноќевања во наведениот хотел, во двокреветна соба, на база на ноќевање со појадок или полупансион

 

Во цените не е вклучено:

-          Трансфер Скопје – Солун – Скопје (организираме трансфер – на барање)

-          Туристичка такса која се плаќа на лице место во хотелот која изнесува од 0.50 до 4.00 еур (во зависност од категоризацијата на хотелот) по соба, на ден

 

За секој друг потребен аранжман (број на ноќевања, број на лица, тип на соба), контактирајте не на нашите телефонски броеви: 389 02 3134-090, 078/220-823 или на нашиот маил: oskartravelservice@gmail.com

 

 

Lito Hotel 4* - Ixia, Rhodes

Периоди

 

01.06-30.06.18

 

01.07-31.08.18

 

01.09-30.09.18

Чартер програма по лице, за 7 ноќевања

Double Room – BB

375

540

465

Double Room – HB

430

600

520

Double Room – AI

470

635

555

Цените се дадени во евра, по лице и вклучуваат:

-          Авио билет Солун – Родос – Солун (секој вторник, петок, недела)

-          Багаж до 20кг по лице и 5кг рачен багаж

-          Трансфер аеродром – хотел – аеродром

-          7 ноќевања во наведениот хотел, во двокреветна соба, на база на ноќевање со појадок, полупансион или all inclusive

 

Во цените не е вклучено:

-          Трансфер Скопје – Солун – Скопје (организираме трансфер – на барање)

-          Туристичка такса која се плаќа на лице место во хотелот која изнесува од 0.50 до 4.00 еур (во зависност од категоризацијата на хотелот) по соба, на ден

 

За секој друг потребен аранжман (број на ноќевања, број на лица, тип на соба), контактирајте не на нашите телефонски броеви: 389 02 3134-090, 078/220-823 или на нашиот маил: oskartravelservice@gmail.com