Пакет програми за Крит

Zantina Hotel 2* - Rethimno, Crete

Периоди

 

01.06-16.06.18

23.09-30.09.18

17.06-14.07.18

26.08-22.09.18

15.07-25.08.18

Чартер програма по лице, за 7 ноќевања

Double Room Garden View

280

310

340

Studio Garden View

280

310

340

Double Room Sea View

290

320

360

One Bedroom Apartment Side Sea View*

275

300

335

Цените се дадени во евра, по лице и вклучуваат:

-          Авио билет Солун – Крит – Солун (секој понеделник, среда, петок, недела)

-          Багаж до 20кг по лице и 5кг рачен багаж

-          Трансфер аеродром – хотел – аеродром

-          7 ноќевања во наведениот хотел, во двокреветна соба, на база на ноќевање со појадок

-          *Минимум сместување 4 возрасни лица

 

Во цените не е вклучено:

-          Трансфер Скопје – Солун – Скопје (организираме трансфер – на барање)

-          Туристичка такса која се плаќа на лице место во хотелот која изнесува од 0.50 до 4.00 еур (во зависност од категоризацијата на хотелот) по соба, на ден

 

За секој друг потребен аранжман (број на ноќевања, број на лица, тип на соба), контактирајте не на нашите телефонски броеви: 389 02 3134-090, 078/220-823 или на нашиот маил: oskartravelservice@gmail.com

 

Nikos 2* - Malia, Heraklion, Crete

Периоди

 

27.05-16.06.18

23.09-06.10.18

17.06-14.07.18

26.08-22.09.18

15.07-25.08.18

Чартер програма по лице, за 7 ноќевања

Double Room

250

280

350

Triple Room*

250

285

350

Цените се дадени во евра, по лице и вклучуваат:

-          Авио билет Солун – Крит – Солун (секој понеделник, среда, петок, недела)

-          Багаж до 20кг по лице и 5кг рачен багаж

-          Трансфер аеродром – хотел – аеродром

-          7 ноќевања во наведениот хотел, во двокреветна соба, на база на ноќевање со појадок

-          *Минимум сместување 3 возрасни лица

 

Во цените не е вклучено:

-          Трансфер Скопје – Солун – Скопје (организираме трансфер – на барање)

-          Туристичка такса која се плаќа на лице место во хотелот која изнесува од 0.50 до 4.00 еур (во зависност од категоризацијата на хотелот) по соба, на ден

 

За секој друг потребен аранжман (број на ноќевања, број на лица, тип на соба), контактирајте не на нашите телефонски броеви: 389 02 3134-090, 078/220-823 или на нашиот маил: oskartravelservice@gmail.com

 

 

Edem Beach 2* - Adele, Rethimno, Crete

Периоди

 

01.05-03.06.18

04.06-16.04.18

23.09-30.09.18

17.06-14.07.18

26.08-22.09.18

15.07-25.08.18

Чартер програма по лице, за 7 ноќевања

One Bedroom Apartment*

300

315

370

440

One Bedroom Apartment**

285

300

350

410

One Bedroom Apartment***

275

285

330

385

Цените се дадени во евра, по лице и вклучуваат:

-          Авио билет Солун – Крит – Солун (секој понеделник, среда, петок, недела)

-          Багаж до 20кг по лице и 5кг рачен багаж

-          Трансфер аеродром – хотел – аеродром

-          7 ноќевања во наведениот хотел, во двокреветна соба, на база на полупансион

-          *Максимум сместување 2 возрасни лица

-          **Максимум сместување 3 возрасни лица

-          ***Максимум сместување 4 возрасни лица

 

Во цените не е вклучено:

-          Трансфер Скопје – Солун – Скопје (организираме трансфер – на барање)

-          Туристичка такса која се плаќа на лице место во хотелот која изнесува од 0.50 до 4.00 еур (во зависност од категоризацијата на хотелот) по соба, на ден

 

За секој друг потребен аранжман (број на ноќевања, број на лица, тип на соба), контактирајте не на нашите телефонски броеви: 389 02 3134-090, 078/220-823 или на нашиот маил: oskartravelservice@gmail.com

 

 

Agrabella 3* - Hersonissos, Heraklion, Crete

Периоди

 

04.06-10.06.18

11.06-10.07.18

16-30.09.18

11.07-20.07.18

27.08-15.09.18

21.07-26.08.18

Чартер програма по лице, за 7 ноќевања

Double Superior- BB

340

380

425

505

Double Superior – HB

375

420

455

540

Double Superior - AI

475

510

555

640

Цените се дадени во евра, по лице и вклучуваат:

-          Авио билет Солун – Крит – Солун (секој понеделник, среда, петок, недела)

-          Багаж до 20кг по лице и 5кг рачен багаж

-          Трансфер аеродром – хотел – аеродром

-          7 ноќевања во наведениот хотел, во двокреветна соба, на база на ноќевање со појадок, полупансион или all inclusive

 

Во цените не е вклучено:

-          Трансфер Скопје – Солун – Скопје (организираме трансфер – на барање)

-          Туристичка такса која се плаќа на лице место во хотелот која изнесува од 0.50 до 4.00 еур (во зависност од категоризацијата на хотелот) по соба, на ден

 

За секој друг потребен аранжман (број на ноќевања, број на лица, тип на соба), контактирајте не на нашите телефонски броеви: 389 02 3134-090, 078/220-823 или на нашиот маил: oskartravelservice@gmail.com

 

Anemi Studios and Apartments - Stalis, Heraklion, Crete

Периоди

 

20.04-26.05.18

27.05-16.06.18

23.09-06.10.18

17.06-14.07.18

26.08-22.09.18

15.07-25.08.18

Чартер програма по лице, за 7 ноќевања

Studio 2pax

275

295

315

390

Studio 3pax

265

265

280

340

Maisonette/Apartment*

255

255

290

330

Цените се дадени во евра, по лице и вклучуваат:

-          Авио билет Солун – Крит – Солун (секој понеделник, среда, петок, недела)

-          Багаж до 20кг по лице и 5кг рачен багаж

-          Трансфер аеродром – хотел – аеродром

-          7 ноќевања во наведениот хотел, во студио или мезонет

-          Минимум сместување 4 возрасни лица

 

Во цените не е вклучено:

-          Трансфер Скопје – Солун – Скопје (организираме трансфер – на барање)

-          Туристичка такса која се плаќа на лице место во хотелот која изнесува од 0.50 до 4.00 еур (во зависност од категоризацијата на хотелот) по соба, на ден

 

За секој друг потребен аранжман (број на ноќевања, број на лица, тип на соба), контактирајте не на нашите телефонски броеви: 389 02 3134-090, 078/220-823 или на нашиот маил: oskartravelservice@gmail.com

 

 

Hermes Hotel Malia 2* - Malia, Heraklion, Crete

Периоди

 

27.05-16.06.18

23.09-07.10.18

17.06-14.07.18

26.08-22.09.18

15.07-25.08.18

Чартер програма по лице, за 7 ноќевања

Studio for 2pax Pool/Mountain View

285

300

375

Studio for 3pax Pool/Mountain View*

275

285

350

Цените се дадени во евра, по лице и вклучуваат:

-          Авио билет Солун – Крит – Солун (секој понеделник, среда, петок, недела)

-          Багаж до 20кг по лице и 5кг рачен багаж

-          Трансфер аеродром – хотел – аеродром

-          7 ноќевања во наведениот хотел, во двокреветна соба, на база на ноќевање со појадок

-          *Минимум сместување 3 возрасни лица

 

Во цените не е вклучено:

-          Трансфер Скопје – Солун – Скопје (организираме трансфер – на барање)

-          Туристичка такса која се плаќа на лице место во хотелот која изнесува од 0.50 до 4.00 еур (во зависност од категоризацијата на хотелот) по соба, на ден

 

За секој друг потребен аранжман (број на ноќевања, број на лица, тип на соба), контактирајте не на нашите телефонски броеви: 389 02 3134-090, 078/220-823 или на нашиот маил: oskartravelservice@gmail.com

 

 

Triton Malia 3* - Malia, Heraklion, Crete

Периоди

 

26.04-26.05.18

27.05-16.06.18

23.09-06.10.18

17.06-14.07.18

26.08-22.09.18

15.07-25.08.18

Чартер програма по лице, за 7 ноќевања

Double Room

310

360

430

475

Цените се дадени во евра, по лице и вклучуваат:

-          Авио билет Солун – Крит – Солун (секој понеделник, среда, петок, недела)

-          Багаж до 20кг по лице и 5кг рачен багаж

-          Трансфер аеродром – хотел – аеродром

-          7 ноќевања во наведениот хотел, во двокреветна соба, на база на all inclusive

 

Во цените не е вклучено:

-          Трансфер Скопје – Солун – Скопје (организираме трансфер – на барање)

-          Туристичка такса која се плаќа на лице место во хотелот која изнесува од 0.50 до 4.00 еур (во зависност од категоризацијата на хотелот) по соба, на ден

 

За секој друг потребен аранжман (број на ноќевања, број на лица, тип на соба), контактирајте не на нашите телефонски броеви: 389 02 3134-090, 078/220-823 или на нашиот маил: oskartravelservice@gmail.com