ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ ЗА ЛЕТО 2018

ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ

ГРЦИЈА – ЛЕТО 2018!

Различни дестинации, различни термини, ограничени капацитети!

Термин

26.05-02.06.2018

27.05-03.06.2018

02.06-09.06.2018

03.06-10.06.2018

Број на ноќевања

7

7

7

7

Сместување во 1/2 студио, 1/3 студио, 1/3+1 апартман, 1/4 апартман

Вила Адонис – Неа Каликратија

59 €

///

80  €

///

Вила Темелис – Фурка

59 €

///

80 €

///

Вила Севи – Афитос

59 €

///

69  €

///

Хотел Ковју – Никити – HB

///

109 €

///

119 €

Вила Магда – Пефкохори

///

///

110  €

///

Парадајс Студиос, Ковју – Никити – HB

///

99 €

///

109 €

Вила Литеа – Неа Потидеа

///

///

///

110  €

Вила Вики – Ханиоти

///

///

///

98  €

Ø  Цените се дадени во евра, по лице, за наем на студио или апартман, со вклучен автобуски превоз (освен за Ковју)

Ø  За сместување во 1/3 студио, 1/4 апартман – 3то и 4то лице плаќаат само автобуски превоз (доколку користат).

Ø  За користење на сопствен превоз, цената останува иста!

Ø  Деца до 2 години се сместуваат бесплатно (немаат седиште во автобусот и не користат посебен превет).

Ø  Деца до 12 години плаќаат само автобуски превоз (доколку користат).

Ø  Резервација се прави со 50% уплата од вкупната сума.

Ø  Превземањето на собите е после 14:00 часот, напуштањето на собите е до 09:00 часот – локално време.

Ø  Патничкото осигурување е задолжително и не е вклучено во цената.

Ø  Цените се дадени во евра, уплата се прави во денарска пртиввредност 1 еур = 62,00 денари.

Ø  За овој програм важат општите услови за патување на Т.А. Оскар Травел Сервис.