Пакет програми за Санторини

Iliada Hotel 2* - Perivolos, Santorini

Периоди

 

01.06-30.06.18

15.09-30.09.18

 

01.07-14.07.18

 

15.07-31.07.18

01.09-14.09.18

01.08-31.08.18

Чартер програма по лице, за 7 ноќевања, за сместување во двокреветна соба

Double Economy

400 €

420 €

460 €

505 €

Double Elegance

460 €

505 €

555 €

625 €

Double Superior

505 €

555 €

585 €

670 €

Цените се дадени во евра, по лице и вклучуваат:

-          Авио билет Солун – Санторини – Солун (секој понеделник, четврток, петок, недела)

-          Багаж до 20кг по лице и 5кг рачен багаж

-          Трансфер аеродром – хотел – аеродром

-          7 ноќевања во наведениот хотел, во двокреветна соба, на база на ноќевање со појадок

Во цените не е вклучено:

-          Трансфер Скопје – Солун – Скопје (организираме трансфер – на барање)

-          Туристичка такса која се плаќа на лице место во хотелот која изнесува од 0.50 до 4.00 еур (во зависност од категоризацијата на хотелот) по соба, на ден

 

За секој друг потребен аранжман (број на ноќевања, број на лица, тип на соба), контактирајте не на нашите телефонски броеви: 389 02 3134-090, 078/220-823 или на нашиот маил: oskartravelservice@gmail.com

 

 

 

Odysseas Hotel 2* - Perivolos, Santorini

Периоди

 

01.06-30.06.18

15.09-30.09.18

01.07-14.07.18

 

15.07-31.07.18

01.09-14.09.18

01.08-31.08.18

Чартер програма по лице, за 7 ноќевања, за сместување во двокреветна соба

Double Comfort

460 

505 

545 

625 

Double Elegance

505 

545 

585 

670 

Maisonette

545 

585 

670 

750 

Цените се дадени во евра, по лице и вклучуваат:

-          Авио билет Солун – Санторини – Солун (секој понеделник, четврток, петок, недела)

-          Багаж до 20кг по лице и 5кг рачен багаж

-          Трансфер аеродром – хотел – аеродром

-          7 ноќевања во наведениот хотел, во двокреветна соба, на база на ноќевање со појадок

Во цените не е вклучено:

-          Трансфер Скопје – Солун – Скопје (организираме трансфер – на барање)

-          Туристичка такса која се плаќа на лице место во хотелот која изнесува од 0.50 до 4.00 еур (во зависност од категоризацијата на хотелот) по соба, на ден

 

За секој друг потребен аранжман (број на ноќевања, број на лица, тип на соба), контактирајте не на нашите телефонски броеви: 389 02 3134-090, 078/220-823 или на нашиот маил: oskartravelservice@gmail.com

 

 

Kalimera Hotel 3* - Akrotiri, Santorini

Периоди

 

03.06-14.06.18

29.09-12.10.18

15.06-19.07.18

31.08-28.09.18

20.07-30.08.18

Чартер програма по лице, за 7 ноќевања

Single Room

590 

660 

815 

Double Room

410 

455 

550 

Triple Room*

390 

425 

495 

Maisonette*

435 

480 

565 

Цените се дадени во евра, по лице и вклучуваат:

-          Авио билет Солун – Санторини – Солун (секој понеделник, четврток, петок, недела)

-          Багаж до 20кг по лице и 5кг рачен багаж

-          Трансфер аеродром – хотел – аеродром

-          7 ноќевања во наведениот хотел, во двокреветна соба, на база на ноќевање со појадок

-          *Минимум сместување 3 лица

Во цените не е вклучено:

-          Трансфер Скопје – Солун – Скопје (организираме трансфер – на барање)

-          Туристичка такса која се плаќа на лице место во хотелот која изнесува од 0.50 до 4.00 еур (во зависност од категоризацијата на хотелот) по соба, на ден

 

За секој друг потребен аранжман (број на ноќевања, број на лица, тип на соба), контактирајте не на нашите телефонски броеви: 389 02 3134-090, 078/220-823 или на нашиот маил: oskartravelservice@gmail.com

 

Holiday Beach Resort 3* - Perivolos, Santorini

Периоди

 

01.06-10.07.18

21.09-20.10.18

11.07-20.09.18

Чартер програма по лице, за 7 ноќевања

Single Room

645 

815 

Double Room

485 

645 

Twin Room

485 

645 

Triple Room*

455 

565 

Apartment*

440 

575 

Цените се дадени во евра, по лице и вклучуваат:

-          Авио билет Солун – Санторини – Солун (секој понеделник, четврток, петок, недела)

-          Багаж до 20кг по лице и 5кг рачен багаж

-          Трансфер аеродром – хотел – аеродром

-          7 ноќевања во наведениот хотел, во двокреветна соба, на база на ноќевање со појадок

-          *Минимум сместување 3 лица

-          **Минимум сместување 4 лица

Во цените не е вклучено:

-          Трансфер Скопје – Солун – Скопје (организираме трансфер – на барање)

-          Туристичка такса која се плаќа на лице место во хотелот која изнесува од 0.50 до 4.00 еур (во зависност од категоризацијата на хотелот) по соба, на ден

 

За секој друг потребен аранжман (број на ноќевања, број на лица, тип на соба), контактирајте не на нашите телефонски броеви: 389 02 3134-090, 078/220-823 или на нашиот маил: oskartravelservice@gmail.com

 

Paradise Resort 3* - Akrotiri, Santorini

Периоди

       

 

01.06-30.06.18

01.09-15.09.18

01.07-31.08.18

16.09-15.10.18

Чартер програма по лице, за 7 ноќевања

Double Room

505 

630 

440 

Double Superior

555 

700 

480 

Junior Suite

695 

835 

525 

Triple Room*

490 

570 

405 

Цените се дадени во евра, по лице и вклучуваат:

-          Авио билет Солун – Санторини – Солун (секој понеделник, четврток, петок, недела)

-          Багаж до 20кг по лице и 5кг рачен багаж

-          Трансфер аеродром – хотел – аеродром

-          7 ноќевања во наведениот хотел, во двокреветна соба, на база на ноќевање со појадок

-          *Минимум сместување 3 лица

Во цените не е вклучено:

-          Трансфер Скопје – Солун – Скопје (организираме трансфер – на барање)

-          Туристичка такса која се плаќа на лице место во хотелот која изнесува од 0.50 до 4.00 еур (во зависност од категоризацијата на хотелот) по соба, на ден

 

За секој друг потребен аранжман (број на ноќевања, број на лица, тип на соба), контактирајте не на нашите телефонски броеви: 389 02 3134-090, 078/220-823 или на нашиот маил: oskartravelservice@gmail.com

 

Oia’s Sunset 2* - Oia, Santorini

Периоди

 

01.06-30.09.18

01.10-09.10.18

10.10-31.10.18

Чартер програма по лице, за 7 ноќевања

Studio

860 

715 

570 

Apartment

940 

840 

675 

Studio 3pax

745 

620 

520 

Apartment 3pax

795 

700 

565 

Apartment 4 pax

705 

610 

510 

Цените се дадени во евра, по лице и вклучуваат:

-          Авио билет Солун – Санторини – Солун (секој понеделник, четврток, петок, недела)

-          Багаж до 20кг по лице и 5кг рачен багаж

-          Трансфер аеродром – хотел – аеродром

-          7 ноќевања во наведениот хотел, во двокреветна соба, на база на ноќевање со појадок

-          *Минимум сместување 3 лица

Во цените не е вклучено:

-          Трансфер Скопје – Солун – Скопје (организираме трансфер – на барање)

-          Туристичка такса која се плаќа на лице место во хотелот која изнесува од 0.50 до 4.00 еур (во зависност од категоризацијата на хотелот) по соба, на ден

 

За секој друг потребен аранжман (број на ноќевања, број на лица, тип на соба), контактирајте не на нашите телефонски броеви: 389 02 3134-090, 078/220-823 или на нашиот маил: oskartravelservice@gmail.com