8ми ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ>>

8-ми Март

Интерхотел САНДАНСКИ

08-10.03.2019

                                                             

08.03.2019 (петок) Битола-Прилеп-Кавадарци-Валандово-Струмица-Сандански
Поаѓање во 06.00 часот од Битола/Скопје за Сандански преку Струмица и Петрич (попатни одмори, царински формалности), продолжување кон Сандански.  По пристигнувањето сместување во хотелот. Слободно време, можност за користење на СПА центарот. Ноќевање

09.03.2019 (сабота) Сандански
Појадок. Слободно време за индивидуални активности, можност за користење на СПА центарот или индивидуална прошетка во градот.Факултативна 8-мо Мартовска вечера. Ноќевање.

11.03.2019 (недела) Сандански-Струмица-Валандово-Кавадарци-Прилеп-Битола
Појадок.  Одјавување од хотелот до  12.00 часот (локално време). Во 12.30 часот (локално време)поаѓање кон  месноста Рупите (храмот – споменик - света Петка и гробот на најпознатата пророчица - Баба Ванѓа каде е и погребана). После посетата поаѓање кон Македонија (попатни одмори, царински формалности) пристигнување во вечерните часови.

 

Цените се за 1 лице за 2 ноќевања, без превоз

Тип на соба

2 ноќевања со појадок

DBL стандард соба

60 € / 70 €

DBL лукс соба

70 € / 80 €

Редовно легло – дете 4-11,99 г.

50 €

Доп. легло – дете 4-11,99 г.

24 €

Доп. легло – дете 12-15,99 г.

56 €

Дете до 3,99 г.

0 €

Промо цени со црвена боја важат за уплата до 01.02.2019

Доплата за превоз

 • Битола , Прилеп , Дреново, Неготино , Струмица 25 €,
 • Охрид , Струга, Сирково , Скопје, Велес , Кичево  35 €,
 • дете 02-12 год. 15 €

Во цената Е вклучено:

 • 2 ноќевања со појадок во Интерхотел двокреветни соби
 • Користење на СПА центарот
 • Попатна посета на: храмот на Баба Ванѓа
 • Придружник и организација на патувањето.

                                                                                                                                                                    

Во цената НЕ Е вклучено:

 • Автобуски превоз према програмата;
 • доплата за организирана 8-мо Мартовска вечера 15
 • патничко здравствено осигурување – 150 денари
 • Можност за доплата за полупансион 12 евра по лице на ден, без пијалоци

 Напомена:
Т.А го задржува правото во случај на промена на цената на превозот, хотелот, недоволен број    на пријавени патници и слично, да ја измени цената на аранжманот или пак да го откаже во целост аранжманот 5 дена пред поаѓање.
Организаторот на патувањето го задржува правото за промена на пограмата за патување во случај на непредвидени објективни причини, како на пример:  застој на граница, застој во сообраќајот, затвореност на некој од локалитетите предвиден за посета и сл.
За реализација на овој аранжман, потребен е минимум од 40 патници.
Пасошот треба да важи минимум 6 месеци од завршувањето на патувањето!
Организаторот не е надлежен да ја цени исправноста на патните документи. Аражманот се плаќа исклучиво во денари во агенција по курс 1€ = 62,00мкд. При резервација на аранжманот се уплатува 30% од износот на аранжманот - аванс.
Остатокот од аранжманот се доплатува на 7 дена пред поаѓање.