ZARA 4* - BANSKO

ZARA 4*

http://zarabansko.com/bg/ 

01.12-20.12; 05.03-13.04

21.12-27.12

28.12-02.01

03.01-10.01; 25.01-10.02

11.01-24.01; 11.02-04.03

Попуст за рана резервација:

15% за резервации до 31.10

10% за резервации до 30.11

Дневни попусти валидни за резервации направени после 01.12:

7=6; 14=12 за престој до 28.12 и пристигнувања после 03.01

Дневни попусти валидни за резервации направени после 01.12 - само за македонскиот пазар:

6=5 за престој до 28.12 и пристигнувања после 03.01

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

46

53

94

59

52

 1AD+1CH

49

57

118

62

55

 2AD

58

67

118

73

64

DBL LUX 

         

SGL

53

60

101

66

59

 1AD+1CH

57

64

127

70

62

 1AD+2CH

73

83

158

90

81

 2AD

67

75

127

82

73

 2AD+1CH

83

94

158

103

92

 2AD+2CH

100

113

190

123

110

 3AD

90

102

171

111

99

ONE BEDROOM APARTMENT

SGL

78

87

138

93

84

 1AD+1CH

78

87

138

93

84

 1AD+2CH

97

108

172

117

105

 1AD+3CH

117

130

206

140

127

 2AD

78

87

138

93

84

 2AD+1CH

97

108

172

117

105

 2AD+2CH

117

130

206

140

127

 3AD

105

117

186

126

114

 3AD+1CH

124

139

220

149

135

 4AD

132

147

234

159

143

Периоди на откажување:

7 дена

14 дена

28 дена

14 дена

7 дена

Пенали за откажување:

2 ноќи

50 % од рез. престој

100% од рез. престој

50 % од рез. престој

50 % од рез. престој

Пенали за непојавување:

100% од рез. престој

100% од рез. престој

100% од рез. престој

100% од рез. престој

100% од рез. престој

Минимум престој:

-

3 ноќи

5 ноќи

 

-

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 4-12

     

Вечера за Божиќ / 25.12

20,00 €

10,00

     

Вечера за Нова Година: ZARA restaurant

59,00 €

28,00

     

Вечера за Нова Година: ZARA banquet hall

55,00 €

27,50

     

Доплата за бебешко креветче, на ден

3,00 €

-

     

Доплата за поглед кон планината, по соба, на ден

6,00 €

-

*Важи за DBL LUX & 1BA

 

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

     

Деца 6-12

*Во цената е вклучено користење на базен, џакузи, сауна, фитнес центар, парна бања, соба за релаксирање, интернет и автобус до жичарата