YANAKIEV 4* - BOROVETS

YANAKIEV  4*

http://hotel-yanakiev.com/default.aspx/en

01.12-21.12

22.12-28.12; 12.01-15.02

29.12-04.01

05.01-11.01; 16.02-22.02

23.02-Крај на сезона

Попуст за рана резервација:

10% за резервации до 31.10

DOUBLE STANDARD / Ноќевање со појадок

SGL

61

97

148

124

65

 1AD+1CH

61

97

148

124

65

 1AD+2CH 2-13

71

117

180

151

78

 2AD

71

117

180

151

78

 2AD+1CH

71

117

180

151

78

 3AD

96

157

243

204

105

DOUBLE STANDARD / Полупансион

SGL

68

103

154

131

72

 1AD+1CH

68

103

154

131

72

 1AD+2CH 2-13

84

130

193

164

91

 2AD

84

130

193

164

91

 2AD+1CH

105

162

241

205

114

 3AD

114

175

261

222

123

ONE BEDROOM APARTMENT / Ноќевање со појадок

 1AD+2CH 2-13

99

149

245

195

114

 1AD+3CH

102

152

248

198

117

 2AD

97

146

242

192

111

 2AD+1CH

99

149

245

195

114

 2AD+2CH

102

152

248

198

117

 3AD

102

152

248

198

117

 3AD+1CH

105

154

250

200

119

 4AD

108

157

253

203

122

ONE BEDROOM APARTMENT / Полупансион

 1AD+2CH

118

167

263

213

132

 1AD+3CH

125

175

271

221

140

 2AD

110

159

255

205

124

 2AD+1CH

118

167

263

213

132

 2AD+2CH

125

175

271

221

140

 3AD

125

175

271

221

140

 3AD+1CH

133

183

279

229

148

 4AD

141

190

286

236

155

Периоди за откажување:

3 дена

7 дена

28 дена

14 дена

7 дена

Пенали за откажување:

Првата ноќ

Првата ноќ

100% од рез. престој

2 ноќи

Првата ноќ

Пенали за непојавување:

10% од рез. престој

30% од рез. престој

100% од рез. престој

45% од рез. престој

30% од рез. престој

Минимум престој:

4 ноќи

4 ноќи

4 ноќи

4 ноќи

4 ноќи

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 2-13

     

Доплата за поглед кон терените, по лице, на ден

5,00 €

5,00

*Не важи за SGL

Вечера за Божиќ / 25.12

50,00 €

30,00

     

Вечера за Нова Година:

85,00 €

45,00

     

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

     

Деца 6-13

*Во цената е вклучено користење на внатрешен базен од 15 h. - 19 h. - сауна, парна бања, лакониум, паркинг, интернет и соба за деца