VIHREN PALACE 4* - BANSKO

VIHREN PALACE 4*

http://www.vihrenpalace.com/en  

28.12-01.01

01.12-27.12;

10.03-15.04

02.01-09.03

Попуст за рана резервација кој не е валиден за престој во периодот: 28.12-01.01:

15% за резервации до 01.10

10% за резервации до 16.11

Дневни попусти:

14=12; 11=9; 10=8; 7=5 за пристигнувања во периодот: 02.01-01.04

STUDIO / Ноќевање со појадок

SGL

82

52

65

 1AD+1CH

88

57

70

 1AD+2CH

88

57

70

 2AD

118

75

93

 2AD+1CH

118

75

93

 3AD

151

99

124

STUDIO / Полупансион

SGL

94

64

78

 1AD+1CH

107

75

88

 1AD+2CH

107

75

88

 2AD

142

100

118

 2AD+1CH

142

100

118

 3AD

188

135

161

STUDIO DELUXE / Ноќевање со појадок

SGL

99

62

80

 1AD+1CH

107

67

84

 1AD+2CH

107

67

84

 2AD

142

90

112

 2AD+1CH

142

90

112

 3AD

181

118

150

STUDIO DELUXE / Полупансион

SGL

111

74

92

 1AD+1CH

125

86

102

 1AD+2CH

125

86

102

 2AD

167

114

137

 2AD+1CH

167

114

137

 3AD

218

154

188

ONE BEDROOM APARTMENT (MEZONET) / Ноќевање со појадок

SGL

131

88

107

 1AD+1CH

98

66

80

 1AD+2CH

98

66

80

 2AD

131

88

107

 2AD+1CH

131

88

107

 3AD

175

111

138

ONE BEDROOM APARTMENT (MEZONET) / Полупансион

SGL

155

112

131

 1AD+1CH

117

84

98

 1AD+2CH

117

84

98

 2AD

155

112

131

 2AD+1CH

155

112

131

 3AD

212

148

174

ONE BEDROOM APARTMENT (MEZONET) DELUXE / Ноќевање со појадок

SGL

160

104

131

 1AD+1CH

120

78

98

 1AD+2CH

120

78

98

 2AD

160

104

131

 2AD+1CH

160

104

131

 3AD

213

132

169

ONE BEDROOM APARTMENT (MEZONET) DELUXE / Полупансион

SGL

184

129

155

 1AD+1CH

138

97

117

 1AD+2CH

138

97

117

 2AD

184

129

155

 2AD+1CH

184

129

155

 3AD

250

169

218

TWO BEDROOMS APARTMENT / Ноќевање со појадок

SGL

205

143

168

 1AD+1CH

180

125

147

 1AD+2CH

180

125

147

 1AD+3CH

180

125

147

 1AD+4CH

180

125

147

 2AD

180

125

147

 2AD+1CH

180

125

147

 2AD+2CH

180

125

147

 2AD+3CH

180

125

147

 3AD

180

125

147

 3AD+1CH

180

125

147

 3AD+2CH

180

125

147

 4AD

205

143

168

 4AD+1CH

205

143

168

TWO BEDROOMS APARTMENT / Полупансион

SGL

254

192

216

 1AD+1CH

222

168

189

 1AD+2CH

222

168

189

 1AD+3CH

222

168

189

 1AD+4CH

222

168

189

 2AD

222

168

189

 2AD+1CH

222

168

189

 2AD+2CH

222

168

189

 2AD+3CH

222

168

189

 3AD

222

168

189

 3AD+1CH

222

168

189

 3AD+2CH

222

168

189

 4AD

254

192

216

 4AD+1CH

254

192

216

Периоди на откажување:

28 дена

14 дена

14 дена

Пенали за откажување:

100% од рез. престој

30 % од рез. престој

30 % од рез.  престој

Периоди на откажување:

28 дена

3 дена

3 дена

Пенали за откажување:

100% од рез.  престој

50 % од рез. престој

50 % од рез. престој

Пенали за непојавување:

100% од рез. престој

100% од рез. престој

100% од рез.т престој

Минимум престој:

-

-

-

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 6-12

 

Доплата за бебешко креветче, на ден

4,00 €

-

 

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 

Деца 6-12

*Во цената е вклучено користење на внатрешен базен, парна бања, сауна, фитнес центар, детско катче и интернет во јавните простории