SOKOL 3* - BOROVETS

SOKOL 3*

http://sokol.thracian-hoteliers.com/?lang=en

01.12-21.12; 24.02-31.03

13.01-24.01; 17.02-23.02

22.12-27.12; 02.01-12.01; 25.01-16.02

28.12-01.01

Попуст за рана резервација:

15% за резервации до 15.11

10% за резервации до 15.12

Попусти за рана резервација валидни само за македонскиот пазар:

20% за резервации до 15.10

Дневни попусти:

7=5; 14=10 за престој во периодот: 01.12-15.12

7=6; 14=12 за престој во периодот: 25.02-31.03

*Во случај на попуст за рана резервација и дневен попуст - валиден е само дневниот попуст!

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

40

46

53

93

 1AD+1CH 0-12

40

46

53

93

 1AD+2CH 0-12

51

60

69

95

 2AD

51

60

69

95

 2AD+1CH

62

71

80

107

 3AD

69

78

87

113

ONE BEDROOM APARTMENT

SGL

70

79

92

123

 1AD+1CH

70

79

92

123

 1AD+2CH

81

90

103

134

 1AD+3CH

92

101

114

145

 2AD

70

79

92

123

 2AD+1CH

81

90

103

134

 2AD+2CH

92

101

114

145

 3AD

88

97

110

141

 3AD+1CH

99

108

121

152

 4AD

105

114

128

159

Периоди на откажување:

5 дена

7 дена

7 дена

14 дена

Пенали за откажување:

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

100% од рез.престој

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

100% од рез. престој

Минимум престој:

-

-

-

4 ноќи

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 2-12

   

Доплата за бебешко креветче

4,00 €

-

   

Вечера за Божиќ / 25.12

25,00 €

12,50

   

Вечера за Нова Година:

60,00 €

30,00

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Деца 6-12

*Во цената е вклучено користење на фитнес центар, надворешен паркинг и интернет