SNEZHANKA 3* - PAMPOROVO

SNEZHANKA 3*

http://www.ehotels-bg.com/s-en/index.html

09.12-24.12; 08.03-31.03

25.12-28.12; 23.01-07.03

29.12-02.01

03.01-22.01

Попуст за рана резервација:

10% за резервации до 30.11

Дневни попусти:

7=6; 14=12 за пристигнувања во периодот 03.01-31.01

7=6; 14=10 за пристигнувања во периодот 26.02-31.03

DOUBLE STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

33

40

131

38

1AD+1CH

33

40

98

38

1AD+2CH

40

48

118

46

2AD

44

53

131

51

2AD+1CH

51

61

151

59

3AD

61

73

180

70

ONE BEDROOM APARTMENT

 

SGL

65

80

188

73

1AD+1CH

65

80

188

73

1AD+2CH

65

80

188

73

1AD+3CH

65

80

188

73

2AD

65

80

188

73

2AD+1CH

65

80

188

73

2AD+2CH

65

80

188

73

3AD

65

80

188

73

3AD+1CH

72

87

194

80

4AD

74

89

196

82

Периоди за откажување:

3 дена

5 дена

14 дена

5 дена

Пенали за откажување:

Првата ноќ

Првата ноќ

100% од рез.престој

Првата ноќ

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

100% од рез. престој

2 ноќи

Минимум престој:

-

-

-

-

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 4-12

   

Вечера за Божиќ / 25.12

20,00 €

8,00 €

   

Вечера за Нова Година:

48,00 €

25,00 €

   

Доплата за превоз до жичарата, по лице, на ден

1,00 €

1,00 €

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00 €

   

Деца 6-12

*Во цената е вклучено користење на внатрешен базен, сауна, паркинг и интернет