SAMOKOV 4* - BOROVETS

SAMOKOV  4*

http://www.samokov.com/

29.12-04.01

05.01-11.01; 02.02-20.02

12.01-01.02; 21.02-02.03

20.12-28.12; 03.03-31.03

Попуст за рана резервација:

10% за резервации до 30.11

Дневни попусти за резервации направени после 01.12:

5=4; 14=12 за престој во периодите: 05.01-22.01 & 05.03-31.03

DOUBLE STANDARD

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

SGL

71

58

52

47

 1AD+1CH

78

58

50

42

 1AD+2CH

104

78

67

56

 2AD

104

78

67

56

 2AD+1CH

104

78

67

56

 3AD

146

109

93

78

DOUBLE STANDARD

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

74

62

57

51

 1AD+1CH

83

65

57

48

 1AD+2CH

111

87

75

64

 2AD

111

87

75

64

 2AD+1CH

139

108

94

80

 3AD

155

121

106

90

Периоди за откажување:

15 дена

5 дена

5 дена

3 дена

Пенали за откажување:

100% од рез. престој

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување:

100% од рез. престој

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој:

5 ноќи

3 ноќи

3 ноќи

3 ноќи

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 2-13

   

Вечера за Божиќ / 25.12

35,00 €

20,00

   

Вечера за Нова Година:

45,00 €

30,00

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Деца 5-13

*Во цената е вклучено користење на внатрешен базен