SAINT GEORGE SKI AND SPA HOLIDAYS 4* - BANSKO

SAINT GEORGE SKI & HOLIDAY 4*

http://www.stgeorgespabansko.com/

01.12-20.12; 06.03-30.04

21.12-27.12; 11.01-26.01; 12.02-05.03

03.01-10.01; 27.01-11.02

28.12-02.01

Попуст за рана резервација:

10% попуст за престој во периодите: 27.01-11.02.2019 (без минимум престој) и 28.12-02.01.2019 (минимум престој: 3 ноќи)

15% попуст за престој во периодот 03.01-10.01.2019 и 27.01-11.02.2019 (минимум престој: 7 ноќи)

Дневни попусти:

15% попуст за минимум престој 7 ноќи во периодите: 01.12-27.12; 11.01-26.01 и пристигнувања после 12.02

Дневни попусти за македонскиот пазар:

15% попуст за минимум престој 6 ноќи во периодите: 01.12-27.12; 11.01-26.01 и пристигнувања после 12.02

DBL GROUND FLOOR

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

36

44

54

85

 1AD+1CH

43

53

66

104

 2AD

51

62

78

122

DBL STANDART

SGL

37

45

56

89

 1AD+1CH

45

55

68

108

 2AD

53

64

80

127

STUDIO GROUND FLOOR

SGL

40

47

59

92

 1AD+1CH

49

57

72

111

 1AD+2CH

58

67

84

131

 2AD

58

67

84

131

 2AD+1CH

72

83

105

164

STUDIO

SGL

42

48

61

93

 1AD+1CH

51

58

74

113

 1AD+2CH

60

69

87

133

 2AD

60

69

87

133

 2AD+1CH

75

86

108

167

ONE BEDROOM APARTMENT GROUND FLOOR

SGL

62

78

93

138

 1AD+1CH

62

78

93

138

 1AD+2CH

78

97

117

172

 1AD+3CH

87

106

125

181

 2AD

62

78

93

138

 2AD+1CH

78

97

117

172

 2AD+2CH

87

106

125

181

 3AD

84

105

126

186

 3AD+1CH

99

124

149

220

 4AD

106

132

159

234

ONE BEDROOM APARTMENT

SGL

64

82

98

142

 1AD+1CH

64

82

98

142

 1AD+2CH

80

103

122

178

 1AD+3CH

89

112

131

186

 2AD

64

82

98

142

 2AD+1CH

80

103

122

178

 2AD+2CH

89

112

131

186

 3AD

87

111

132

192

 3AD+1CH

103

131

156

227

 4AD

109

140

166

242

TWO BEDROOMS APARTMENT GROUND FLOOR

SGL

102

122

160

231

 1AD+1CH

102

122

160

231

 1AD+2CH

102

122

160

231

 1AD+3CH

102

122

160

231

 1AD+4CH

115

137

180

260

 1AD+5CH

124

146

189

269

 2AD

102

122

160

231

 2AD+1CH

102

122

160

231

 2AD+2CH

102

122

160

231

 2AD+3CH

115

137

180

260

 2AD+4CH

124

146

189

269

 3AD

102

122

160

231

 3AD+1CH

102

122

160

231

 3AD+2CH

115

137

180

260

 3AD+3CH

124

146

189

269

 4AD

102

122

160

231

 4AD+1CH

115

137

180

260

 4AD+2CH

124

146

189

269

 5AD

120

143

188

271

 5AD+1CH

133

159

208

300

 6AD

138

165

216

312

TWO BEDROOMS APARTMENT

SGL

115

129

167

240

 1AD+1CH

115

129

167

240

 1AD+2CH

115

129

167

240

 1AD+3CH

115

129

167

240

 1AD+4CH

130

145

187

270

 1AD+5CH

139

154

196

279

 2AD

115

129

167

240

 2AD+1CH

115

129

167

240

 2AD+2CH

115

129

167

240

 2AD+3CH

130

145

187

270

 2AD+4CH

139

154

196

279

 3AD

115

129

167

240

 3AD+1CH

115

129

167

240

 3AD+2CH

130

145

187

270

 3AD+3CH

139

154

196

279

 4AD

115

129

167

240

 4AD+1CH

130

145

187

270

 4AD+2CH

139

154

196

279

 5AD

136

151

196

282

 5AD+1CH

150

167

216

312

 6AD

156

174

225

324

Периоди за откажување:

5 дена

7 дена

10 дена

05.12.2018

Пенали за откажување:

2 ноќи

2 ноќи

3 ноќи

100% од рез. престој

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

3 ноќи

100% од рез.  престој

Минимум престој:

-

-

-

5 ноќи

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 2-12

   

Вечера за Божиќ / 25.12

35,00 €

22,50

   

Вечера за Нова Година:

70,00 €

40,00

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Деца 2-12

*Во цената е вклучено користење на базен, сауна, џакузи, парна бања, детско катче, интернет и автобус до првата станица