SAINT GEORGE PALACE 4* - BANSKO

SAINT GEORGE PALACE 4*

http://www.saintgeorgepalace.com/

14.12-20.12; 04.03-06.04

21.12-28.12; 02.01-17.01; 24.02-03.03

18.01-23.02

29.12-01.01

Попуст за рана резервација кој не е валиден за престој во периодот 29.12-01.01:

15 % за резервации до 31.10

10 % за резервации до 30.11

Дневни попусти:

7=6; 11=9 за престој до 28.12; престој во периодите: 14.12-28.12, 02.01-17.01 и пристигнувања после 24.02

Дневни попусти за македонскиот пазар:

6=5 за престој до 28.12; престој во периодите: 14.12-28.12, 02.01-17.01 и пристигнувања после 24.03

Попустите за рана резервација и дневните попусти се комбинираат во периодот: 24.02-06.04

STUDIO

Цените се дадени во евра, за наем на соба, на ден

SGL

48

61

69

104

 1AD+1CH

48

61

69

104

 2AD

48

61

69

104

ONE BEDROOM APARTMENT

SGL

62

73

83

130

 1AD+1CH

62

73

83

130

 1AD+2CH

62

73

83

130

 1AD+3CH

62

73

83

130

 2AD

62

73

83

130

 2AD+1CH

62

73

83

130

 2AD+2CH

62

73

83

130

 3AD

62

73

83

130

TWO BEDROOMS APARTMENT

SGL

78

88

120

155

 1AD+1CH

78

88

120

155

 1AD+2CH

78

88

120

155

 1AD+3CH

78

88

120

155

 1AD+4CH

78

88

120

155

 1AD+5CH

78

88

120

155

 2AD

78

88

120

155

 2AD+1CH

78

88

120

155

 2AD+2CH

78

88

120

155

 2AD+3CH

78

88

120

155

 2AD+4CH

78

88

120

155

 3AD

78

88

120

155

 3AD+1CH

78

88

120

155

 3AD+2CH

78

88

120

155

 3AD+3CH

78

88

120

155

 4AD

78

88

120

155

 4AD+1CH

78

88

120

155

 4AD+2CH

78

88

120

155

 5AD

78

88

120

155

THREE BEDROOMS APARTMENT

SGL

110

141

154

192

 1AD+1CH

110

141

154

192

 1AD+2CH

110

141

154

192

 1AD+3CH

110

141

154

192

 1AD+4CH

110

141

154

192

 1AD+5CH

110

141

154

192

 1AD+6CH

110

141

154

192

 1AD+7CH

110

141

154

192

 2AD

110

141

154

192

 2AD+1CH

110

141

154

192

 2AD+2CH

110

141

154

192

 2AD+3CH

110

141

154

192

 2AD+4CH

110

141

154

192

 2AD+5CH

110

141

154

192

 2AD+6CH

110

141

154

192

 3AD

110

141

154

192

 3AD+1CH

110

141

154

192

 3AD+2CH

110

141

154

192

 3AD+3CH

110

141

154

192

 3AD+4CH

110

141

154

192

 3AD+5CH

110

141

154

192

 4AD

110

141

154

192

 4AD+1CH

110

141

154

192

 4AD+2CH

110

141

154

192

 4AD+3CH

110

141

154

192

 4AD+4CH

110

141

154

192

 5AD

110

141

154

192

 5AD+1CH

110

141

154

192

 5AD+2CH

110

141

154

192

 5AD+3CH

110

141

154

192

 6AD

110

141

154

192

 6AD+1CH

110

141

154

192

 6AD+2CH

110

141

154

192

 7AD

110

141

154

192

Периоди на откажување:

7 дена

7 дена

14 дена

20 дена

Пенали за откажување:

Првата ноќ

Првата ноќ

50% од рез. престој

100% од рез. престој

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

50% од рез. престој

100% од рез. престој

EARLY BOOKING Периоди на откажување:

14 дена

14 дена

20 дена

-

EARLY BOOKING Cancellation & Пенали за непојавување:

50% од рез. престој

50% од рез. престој

50% од рез. престој

-

Минимум престој:

-

-

-

3 ноќи

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 4-12

   

Доплата за појадок, по лице, на ден

5,50 €

3,00

   

Доплата за полупансион, по лице, на ден

13,50 €

7,00

   

Вечера за Божиќ / 24.12

20,00 €

10,00

   

Вечера за Божиќ / 25.12

38,00 €

19,00

   

Вечера за Нова Година:

80,00 €

40,00

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Деца 4-12

*Во цената е вклучено користење на внатрешен базен, фитнес центар, парна бања, сауна, џакузи, интернет, паркинг, и автобус до жичарата