REGNUM 5* - BANSKO

REGNUM HOTEL & SPA 5*

http://regnum.bg/?s=index&lang=en

27.12-01.01

21.12-26.12; 02.01-09.01; 18.01-02.02

10.01-17.01; 03.02-28.02

01.12-20.12; 01.03-13.04

Попуст за рана резервација:

20% за резервации до 31.10

15% за резервации до 21.11

Дневни попусти:

7=6; 12=10 за сите резервации направени после 22.11 и престој до 26.12 и пристигнувања после 02.01

EXECUTIVE SUITE

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

177

122

97

82

 1AD+1CH

177

122

97

82

 1AD+2CH

197

163

130

109

 1AD+3CH

246

205

162

136

 2AD

197

163

130

109

 2AD+1CH

197

163

130

109

 2AD+2CH

246

205

162

136

 3AD

253

209

168

141

EXECUTIVE SUITE WITH MOUNTAIN VIEW

SGL

182

126

101

86

 1AD+1CH

182

126

101

86

 1AD+2CH

202

168

135

114

 1AD+3CH

252

210

167

142

 2AD

202

168

135

114

 2AD+1CH

202

168

135

114

 2AD+2CH

252

210

167

142

 3AD

259

215

174

146

EXECUTIVE DELUXE SUITE

SGL

187

130

106

90

 1AD+1CH

187

130

106

90

 1AD+2CH

208

174

141

120

 1AD+3CH

257

216

173

147

 2AD

208

174

141

120

 2AD+1CH

208

174

141

120

 2AD+2CH

257

216

173

147

 3AD

264

220

179

152

EXECUTIVE DELUXE SUITE WITH MOUNTAIN VIEW

SGL

192

134

110

94

 1AD+1CH

192

134

110

94

 1AD+2CH

213

179

146

125

 1AD+3CH

263

221

178

153

 2AD

213

179

146

125

 2AD+1CH

213

179

146

125

 2AD+2CH

263

221

178

153

 3AD

270

226

185

157

GRAND SUITE

SGL

360

276

211

184

 1AD+1CH

360

276

211

184

 1AD+2CH

360

276

211

184

 1AD+3CH

360

276

211

184

 1AD+4CH

360

276

211

184

 1AD+5CH

409

318

243

211

 2AD

360

276

211

184

 2AD+1CH

360

276

211

184

 2AD+2CH

360

276

211

184

 2AD+3CH

360

276

211

184

 2AD+4CH

409

318

243

211

 3AD

360

276

211

184

 3AD+1CH

360

276

211

184

 3AD+2CH

360

276

211

184

 3AD+3CH

409

318

243

211

 4AD

360

276

211

184

 4AD+1CH

360

276

211

184

 4AD+2CH

409

318

243

211

 5AD

416

322

250

216

GRAND SUITE WITH MOUNTAIN VIEW

SGL

365

282

327

189

 1AD+1CH

365

282

327

189

 1AD+2CH

365

282

327

189

 1AD+3CH

365

282

327

189

 1AD+4CH

365

282

327

189

 1AD+5CH

415

323

359

217

 2AD

365

282

327

189

 2AD+1CH

365

282

327

189

 2AD+2CH

365

282

327

189

 2AD+3CH

365

282

327

189

 2AD+4CH

415

323

359

217

 3AD

365

282

327

189

 3AD+1CH

365

282

327

189

 3AD+2CH

365

282

327

189

 3AD+3CH

415

323

359

217

 4AD

365

282

327

189

 4AD+1CH

365

282

327

189

 4AD+2CH

415

323

359

217

 5AD

421

328

365

221

KING SUITE

SGL

549

403

333

299

 1AD+1CH

549

403

333

299

 1AD+2CH

549

403

333

299

 1AD+3CH

549

403

333

299

 2AD

549

403

333

299

 2AD+1CH

549

403

333

299

 2AD+2CH

549

403

333

299

 3AD

549

403

333

299

 3AD+1CH

549

403

333

299

 4AD

549

403

333

299

Минимум престој:

5 ноќи

3 ноќи

-

-

Периоди на откажување:

26 дена

14 дена

14 дена

7 дена

Пенали за откажување:

100% од рез.престој

3 ноќи

2 ноќи

Првата ноќ

Пенали за непојавување:

100% од рез. престој

100% од рез.престој

50% од рез. престој

2 ноќи

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 6-10

Дете 10-16

 

Вечера за Божиќ / 25.12

30,00 €

10,00

15,00

 

Вечера за Нова Година: BOSFOR hall

160,00 €

40,00

80,00

 

Вечера за Нова Година: restaurant REGNUM second level

80,00 €

20,00

40,00

 

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 6-11

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Деца  6-11

*Во цената е вклучено користење на внатрешен базен, сауна, парна бања, хамам, фитнес центар, автобус до првата станица, интернет, детско катче и анимации, надворешен паркинг (доколку има слободни места)

*Сите промени - име, дати, тип на храна - се смета како нова резервација и откажување на предходната