RADINA'S WAY 4* - BOROVETS

RADINA'S WAY 4*

http://www.radinasway.com/en/

05.03-31.03         Ноќевање со појадок

01.12-18.12; 05.03-31.03

19.12-28.12; 03.01-19.01

29.12-02.01

20.01-18.02

19.02-04.03

Попуст за рана резервација:

15% за резервации до 31.10

10% за резервации до 30.11

Дневни попусти:

7=6; 14=12 за престој во периодот: 01.12-28.12 и после 05.03

Дневни попусти валидни за македонскиот пазар:

6=5 за престој во периодот: 01.12-28.12 и после 05.03

Попустите за рана резервација и дневните попусти може да се комбинираат!

DBL STANDART / Полупансион

Цените се дадени во евра, по соба, на база на полупансион

SGL

48

54

78

127

66

63

 1AD+1CH

50

60

88

159

75

70

 1AD+2CH

56

67

98

159

83

78

 2AD

56

67

98

159

83

78

 2AD+1CH

56

67

98

159

83

78

 3AD

78

94

137

222

116

109

FAMILY ROOM / Полупансион

SGL

66

77

107

168

93

88

 1AD+1CH

59

69

97

168

84

79

 1AD+2CH

66

77

107

168

93

88

 1AD+3CH

82

96

134

211

116

110

 2AD

66

77

107

168

93

88

 2AD+1CH

66

77

107

168

93

88

 2AD+2CH

82

96

134

211

116

110

 3AD

92

108

150

236

130

123

ONE BEDROOM APARTMENT

SGL

76

87

117

178

103

98

 1AD+1CH

68

78

105

178

92

88

 1AD+2CH

76

87

117

178

103

98

 1AD+3CH

94

108

147

223

128

122

 2AD

76

87

117

178

103

98

 2AD+1CH

76

87

117

178

103

98

 2AD+2CH

94

108

147

223

128

122

 3AD

106

121

164

250

144

137

 3AD+1CH

106

121

164

250

144

137

 4AD

136

156

211

321

185

176

ONE BEDROOM APARTMENT LUX

SGL

85

96

127

188

112

107

 1AD+1CH

77

87

114

188

101

97

 1AD+2CH

85

96

127

188

112

107

 1AD+3CH

107

121

159

235

140

134

 2AD

85

96

127

188

112

107

 2AD+1CH

85

96

127

188

112

107

 2AD+2CH

107

121

159

235

140

134

 3AD

120

135

178

263

157

150

 3AD+1CH

120

135

178

263

157

150

 4AD

154

174

229

338

202

193

Периоди на откажување:

1 ден

1 ден

7 дена

14 дена

7 дена

5 дена

Пенали за откажување:

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

100% од рез. престој

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

100% од рез. престој

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој:

-

-

2 ноќи

5 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 2-12

       

Вечера за Нова Година:

90,00 €

45,00

       

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

       

Деца 2-12

*Во цената е вклучено користење на внатрешен базен, фитнес центар, сауна, парна бања, интернет и автобус до жичарата