PLATINUM HOTEL AND CASINO 4* - BANSKO

PLATINUM HOTEL & CASINO - BANSKO 4*

http://www.hotelperunbansko.com/

30.11-21.12; 06.01-19.01; 03.02-30.03

20.01-02.02

22.12-28.12; 02.01-05.01

29.12-01.01

10% попуст за престој во периодот 29.11.2018-03.01.2019 /освен 07.12; 08.12; 09.12/

Валидно за резервации направени до 15.11.2018

Специјалната понуда не се комбинира со други попусти

DBL ECONOMY

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

58

67

82

129

 1AD+1CH

70

78

93

136

 1AD+2CH

80

89

107

155

 2AD

80

89

107

155

 2AD+1CH 6-12

100

111

133

194

 3AD

112

124

149

218

DBL NO BALKONY

SGL

60

71

87

135

 1AD+1CH

72

82

97

144

 1AD+2CH

82

93

111

164

 2AD

82

93

111

164

 2AD+1CH 6-12

103

117

139

205

 3AD

115

131

155

230

DBL WITH BALKONY

SGL

62

73

89

139

 1AD+1CH

74

84

101

148

 1AD+2CH

84

95

115

169

 2AD

84

95

115

169

 2AD+1CH 6-12

105

119

144

211

 3AD

118

134

162

236

JUNIOR SUITE

SGL

102

115

138

204

 1AD+1CH

102

115

138

204

 1AD+2CH

102

115

138

204

 1AD+3CH

128

144

172

255

 2AD

102

115

138

204

 2AD+1CH

102

115

138

204

 2AD+2CH

128

144

172

255

 3AD

143

162

193

286

 3AD+1CH

143

162

193

286

Периоди на откажување:

5 дена

5 дена

7 дена

01.12.2018

Пенали за откажување:

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

100% од рез.престој

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

100% од рез. престој

Минимум престој:

2 ноќи

2 ноќи

3 ноќи

3 ноќи

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 2-12

   

Доплата за ручек, по лице, на ден

9,00 €

5,00

   

Вечера за Божиќ / 25.12

30,00 €

15,00

   

Вечера за Нова Година:

80,00 €

40,00

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Дете 2-12

*Во цената е вклучено користење на внатрешен базен, фитнес центар, сауна, интернет во лобито и автобус до жичарата