ORPHEUS 4* - PAMPOROVO

ORPHEUS 4*

http://www.hotel-orpheus.com/index.php

21.12-27.12; 04.03-15.03; 23.03-07.04

09.01-18.01; 17.02-03.03

02.01-08.01; 19.01-16.02

28.12-01.01

Попуст за рана резервација кој не е валиден за периодот 28.12-01.01:

10% за резервации до 01.12

Дневни попусти:

7=6; 14=12 за пристигнувања во периодот 02.01-31.03

Попустите за рана резервација и дневните попусти се комбинираат во периодите: 02.01-17.01 & 31.01-31.03

 

15% попуст за резервации направени до 20.11 за престој во периодот 18.01-30.01.2019 за минимум 3 ноќи.

Резервациите мора да бидат целосно платени до 07.12

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

SGL

38

50

54

-

DBL 1AD+1CH

38

50

55

-

DBL 1AD+2CH

51

67

73

-

DBL 2AD

51

67

73

-

DBL 2AD+1CH

51

67

73

-

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

44

57

61

113

DBL 1AD+1CH

48

60

65

117

DBL 1AD+2CH

64

80

87

155

DBL 2AD

64

80

87

155

DBL 2AD+1CH

64

80

87

155

TRPL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

SGL

64

83

91

-

TRPL 1AD+1CH

64

83

91

-

TRPL 1AD+2CH

64

83

91

-

TRPL 2AD

64

83

91

-

TRPL 2AD+1CH

64

83

91

-

TRPL 3AD

64

83

91

-

TRPL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

84

103

111

198

TRPL 1AD+1CH

84

103

111

198

TRPL 1AD+2CH

84

103

111

198

TRPL 2AD

84

103

111

198

TRPL 2AD+1CH

84

103

111

198

TRPL 3AD

84

103

111

198

ONE BEDROOM APARTMENT

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

SGL

71

93

102

-

DBL 1AD+1CH

71

93

102

-

DBL 1AD+2CH

71

93

102

-

DBL 1AD+3CH

71

93

102

-

DBL 2AD

71

93

102

-

DBL 2AD+1CH

71

93

102

-

DBL 2AD+2CH

71

93

102

-

DBL 3AD

71

93

102

-

DBL 3AD+1CH

78

103

112

-

DBL 4AD

82

107

117

-

ONE BEDROOM APARTMENT

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

91

113

122

220

DBL 1AD+1CH

91

113

122

220

DBL 1AD+2CH

91

113

122

220

DBL 1AD+3CH

91

113

122

220

DBL 2AD

91

113

122

220

DBL 2AD+1CH

91

113

122

220

DBL 2AD+2CH

91

113

122

220

DBL 3AD

91

113

122

220

DBL 3AD+1CH

100

125

134

242

DBL 4AD

105

130

140

253

Периоди за откажување:

1 ден

5 дена

21 ден

21 ден

Пенали за откажување:

Првата ноќ

Првата ноќ

100% од рез. престој

100% од рез. престој

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

100% од рез. престој

100% од рез.престој

Минимум престој:

-

-

5 ноќи

4 ноќи

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 5-13

   

Внатрешна гаража, на ден

5,00 €

-

   

Доплата за ручек, по лице, на ден:

8,50 €

5,00

   

Вечера за Божиќ / 25.12 на BB

40,00 €

20,00

   

Вечера за Божиќ / 25.12 на HB

34,00 €

17,00

*Задолжително

Вечера за Нова Година:

80,00 €

40,00

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Деца 5-13

*Во цената е вклучено користење на внатрешен базен, џакузи, фитнес центар, инфрацрвена сауна, парна бања, интернет, надворешен паркинг и автобус до станицата 2 - Malina