MPM GUINNESS 4* - BANSKO

MPM GUINNESS 4*

http://www.mpmhotels.bg/eng/

28.12-04.01

05.01-11.01

21.12-27.12; 19.01-01.03

01.12-20.12; 12.01-18.01; 02.03-14.04

Попуст за рана резервација:

За резервации направени до 15.12.2018:

10% попуст за престој во периодите: 27.12-01.01.2019; 19.01-24.01.2019 и 09.02-13.02.2019

15% попуст за престој во периодот: 08.01-11.01.2019

 Попустот не е ретроактивен и се комбинира со дневните попусти

Дневни попусти:

14=12; 7=6 за престој до 21.12 и после 08.03

Попустите за рана резервација и дневните попусти се комбинираат!

STUDIO

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

133

100

67

61

 1AD+1CH

117

87

78

68

 1AD+2CH

130

101

91

81

 2AD

133

100

89

78

 2AD+1CH

147

113

102

91

 3AD

183

137

122

107

ONE BEDROOM APARTMENT

SGL

144

109

95

84

 1AD+1CH

126

95

84

74

 1AD+2CH

140

109

97

87

 1AD+3CH

153

122

110

100

 2AD

144

109

95

84

 2AD+1CH

158

122

109

98

 2AD+2CH

171

135

122

111

 3AD

198

150

131

116

 3AD+1CH

212

163

145

129

 4AD

260

196

172

152

TWO BEDROOMS APARTMENT

SGL

253

190

167

144

 1AD+1CH

253

190

167

144

 1AD+2CH

253

190

167

144

 1AD+3CH

253

190

167

144

 1AD+4CH

266

203

180

158

 1AD+5CH

280

216

193

171

 2AD

253

190

167

144

 2AD+1CH

253

190

167

144

 2AD+2CH

253

190

167

144

 2AD+3CH

266

203

180

158

 2AD+4CH

280

216

193

171

 3AD

253

190

167

144

 3AD+1CH

253

190

167

144

 3AD+2CH

266

203

180

158

 3AD+3CH

280

216

193

171

 4AD

253

190

167

144

 4AD+1CH

266

203

180

158

 4AD+2CH

280

216

193

171

 5AD

301

225

198

171

 5AD+1CH

314

239

211

185

 6AD

348

261

229

198

Периоди за откажување:

21 ден

14 дена

7 дена

3 дена

Пенали за откажување:

100% од рез. престој

100% од рез. престој

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување:

100% од рез. престој

100% од рез. престој

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој:

3 ноќи

3 ноќи

-

-

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 2-12

   

Внатрешен загреан паркинг, на ден

8,00 €

-

   

Вечера за Нова Година:

70,00 €

35,00

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Деца 2-12

*Во цената е вклучено користење на внатрешен базен, џакузи, сауна, парна бања, зона за релаксирање, интернет, надворешен паркинг и автобус до жичарата