MARIA ANTOANETA RESIDENCE 4* - BANSKO

MARIA ANTOANETA RESIDENCE 4*

http://www.maria-antoaneta.com/

01.12-15.12;
07.01-18.01;
06.03-30.04

16.12-28.12; 19.01-05.03

29.12-01.01

02.01-06.01

Попуст за рана резервација:

25% за резервации до 31.10

20% за резервации до 30.11

15% за резервации до 21.12

Дневни попусти:

6=5; 10=8 за престој во периодот: 01.12-05.03

6=4; 10=7 за престој во периодот: 06.03-31.03

Специјален попуст за македонскиот пазар:

10% - се комбинира со попустите за рана резервација или дневните попусти

DOUBLE STANDARD

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

SGL

43

48

101

53

1AD+1CH

45

52

110

60

2AD

45

52

110

60

DOUBLE PROMO

SGL

40

46

95

49

1AD+1CH

40

47

99

54

2AD

40

47

99

54

JUNIOR SUITE

SGL

47

54

116

63

1AD+1CH

47

54

116

63

1AD+2CH

47

54

116

63

2AD

47

54

116

63

2AD+1CH  

47

54

116

63

3AD

64

73

157

85

JUNIOR SUITE  WITH KITCHENETE

SGL

49

56

119

65

1AD+1CH

49

56

119

65

1AD+2CH

49

56

119

65

2AD

49

56

119

65

2AD+1CH  

49

56

119

65

3AD

67

76

160

88

JUNIOR SUITE  WITH KITCHENETE & FIRE PLACE

SGL

52

58

121

67

1AD+1CH

52

58

121

67

1AD+2CH

52

58

121

67

2AD

52

58

121

67

2AD+1CH  

52

58

121

67

3AD

70

79

163

91

ONE BEDROOM SUITE

SGL

54

60

123

69

1AD+1CH

54

60

123

69

1AD+2CH

54

60

123

69

1AD+3CH

67

76

154

87

2AD

54

60

123

69

2AD+1CH

54

60

123

69

2AD+2CH

67

76

154

87

3AD

73

82

166

94

3AD+1CH

73

82

166

94

4AD

91

103

209

118

ONE BEDROOM SUITE WITH KITCHENETE

SGL

56

63

125

72

1AD+1CH

56

63

125

72

1AD+2CH

56

63

125

72

1AD+3CH

70

78

157

90

2AD

56

63

125

72

2AD+1CH

56

63

125

72

2AD+2CH

70

78

157

90

3AD

76

85

169

97

3AD+1CH

76

85

169

97

4AD

95

107

213

122

ONE BEDROOM SUITE WITH KITCHENETE & FIRE PLACE

SGL

58

65

128

74

1AD+1CH

58

65

128

74

1AD+2CH

58

65

128

74

1AD+3CH

73

81

160

92

2AD

58

65

128

74

2AD+1CH

58

65

128

74

2AD+2CH

73

81

160

92

3AD

79

88

172

100

3AD+1CH

79

88

172

100

4AD

99

110

217

126

TWO BEDROOMS FAMILY APARTMENT

SGL

103

116

242

134

1AD+1CH

103

116

242

134

1AD+2CH

103

116

242

134

1AD+3CH

103

116

242

134

1AD+4CH

103

116

242

134

1AD+5CH

116

131

272

151

2AD

103

116

242

134

2AD+1CH

103

116

242

134

2AD+2CH

103

116

242

134

2AD+3CH

103

116

242

134

2AD+4CH

116

131

272

151

3AD

103

116

242

134

3AD+1CH

103

116

242

134

3AD+2CH

103

116

242

134

3AD+3CH

116

131

272

151

4AD

103

116

242

134

4AD+1CH

103

116

242

134

4AD+2CH

116

131

272

151

5AD

121

137

284

158

5AD+1CH

121

137

284

158

6AD

139

157

327

181

TWO BEDROOMS FAMILY APARTMENT WITH FIRE PLACE

SGL

108

121

246

139

1AD+1CH

108

121

246

139

1AD+2CH

108

121

246

139

1AD+3CH

108

121

246

139

1AD+4CH

108

121

246

139

1AD+5CH

121

136

277

156

2AD

108

121

246

139

2AD+1CH

108

121

246

139

2AD+2CH

108

121

246

139

2AD+3CH

108

121

246

139

2AD+4CH

121

136

277

156

3AD

108

121

246

139

3AD+1CH

108

121

246

139

3AD+2CH

108

121

246

139

3AD+3CH

121

136

277

156

4AD

108

121

246

139

4AD+1CH

108

121

246

139

4AD+2CH

121

136

277

156

5AD

126

142

290

163

5AD+1CH

126

142

290

163

6AD

145

163

333

187

Периоди за откажување:

3 дена

5 дена

14 дена

7 дена

Пенали за откажување:

Првата ноќ

Првата ноќ

100% од рез. престој

Првата ноќ

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

100% од рез. престој

2 ноќи

Минимум престој:

2 ноќи

2 ноќи

3 ноќи

3 ноќи

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 6-12

   

Доплата за поглед кон планината - на барање, по соба, освен Promo

8,00 €

 

   

Доплата за полупансион+

8,00 €

4,50

   

Доплата за бебешко креветче

5,00 €

 

   

Вечера за Нова Година:

55,00 €

27,50

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Деца 2-12

*Во цената е вклучено користење на внатрешен базен, интернет, парна бања, сауна, фитнес центар и автобус до жичарата

Полупансион плус - пиво, вино, и вода вклучени за време на вечерата

 

* DBL PROMO прв или последен кат со кос покрив, без поглед. Сите соби се со брачен кревет.