LUCKY BANSKO 5* - BANSKO

LUCKY BANSKO 5*

http://www.ybansko.com/aparthotel

01.12-19.12; 04.03-06.04

20.12-26.12; 03.01-10.01; 21.01-23.02

27.12-02.01

11.01-20.01
24.02-03.03

Попуст за рана резервација:

15% за резервации до 15.10 - кој не е валиден за периодот 27.12-02.01

10% за резервации до 30.11

Дневни попусти:

14=12; 7=6 за пристигнувања во периодот: 17.02-06.04

10% попуст за 7 или повеќе ноќи престој за пристигнувања во периодот 11.01-20.01

STUDIO LUX

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

SGL

64

90

173

75

1AD+1CH 0-12

64

90

156

76

1AD+2CH 0-12

71

100

173

84

2AD

71

100

173

84

2AD+1CH

71

100

173

84

ONE BEDROOM LUX

SGL

93

118

198

104

1AD+1CH

93

118

198

104

1AD+2CH

93

118

198

104

2AD

93

118

198

104

2AD+1CH

93

118

198

104

ONE BEDROOM DELUXE

SGL

111

140

218

127

1AD+1CH

111

140

218

127

1AD+2CH

111

140

218

127

1AD+3CH

111

140

218

127

2AD

111

140

218

127

2AD+1CH

111

140

218

127

2AD+2CH

111

140

218

127

3AD

144

182

283

165

3AD+1CH

144

182

283

165

ONE BEDROOM EXECUTIVE

SGL

142

169

231

155

1AD+1CH

142

169

231

155

1AD+2CH

142

169

231

155

1AD+3CH

142

169

231

155

2AD

142

169

231

155

2AD+1CH

142

169

231

155

2AD+2CH

142

169

231

155

3AD

185

219

300

202

3AD+1CH

185

219

300

202

TWO BEDROOMS LUX

SGL

204

222

426

218

1AD+1CH

204

222

426

218

1AD+2CH

204

222

426

218

1AD+3CH

204

222

426

218

1AD+4CH

204

222

426

218

2AD

204

222

426

218

2AD+1CH

204

222

426

218

2AD+2CH

204

222

426

218

2AD+3CH

204

222

426

218

3AD

204

222

426

218

3AD+1CH

204

222

426

218

3AD+2CH

204

222

426

218

4AD

204

222

426

218

4AD+1CH

204

222

426

218

5AD

235

255

490

250

Периоди на откажување:

7 дена

14 дена

21 ден

7 дена

Пенали за откажување:

Првата ноќ

101% од рез. престој

101% од рез. престој

Првата ноќ

Пенали за непојавување:

2 ноќи

100% од рез. престој

100% од рез.престој

2 ноќи

Минимум престој:

-

4 ноќи

4 ноќи

-

ДОПЛАТИ:

ADULT

Дете 4-12

   

Доплата за полупансион, по лице, на ден

16,00 €

10,00

   

Вечера за Божиќ / 25.12

45,00 €

27,00

   

Вечера за Нова Година: во главниот ресторан

122,00 €

65,00

   

Вечера за Нова Година: во италијанскиот ресторан LEONARDO

192,00 €

96,00

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Деца 4-12

*Во цената е вклучено користење на интернет, внатрешен базен, сауна, парна бања, џакузи, фитнес центар, детско катче 09:00- 21:00  и автобус до првата станица