LION 4* - BOROVETS

LION 4*

http://borovetz.hotelslion.bg/ 

29.12-04.01

05.01-11.01; 16.02-22.02

15.12-28.12; 12.01-18.01; 26.01-15.02

01.12-14.12; 19.01-25.01; 23.02-31.03

Попуст за рана резервација:

10% за резервации до 31.10

Дневни попусти:

7=6; 10=9 ; 14=12 за пристигнувања после 02.03

Попустите за рана резервација и дневните попусти се комбинираат!

DOUBLE STANDARD

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

128

56

53

50

 1AD+1CH

117

70

66

60

 2AD

133

80

75

69

DOUBLE LARGE

SGL

140

89

84

73

 1AD+1CH

122

78

74

64

 1AD+2CH

148

94

89

78

 2AD

140

89

84

73

 2AD+1CH

166

105

99

87

 3AD

192

122

114

101

FAMILY ROOM

SGL

151

104

100

89

 1AD+1CH

132

91

87

78

 1AD+2CH

158

108

102

92

 1AD+3CH

184

125

117

105

 2AD

151

104

100

89

 2AD+1CH

177

121

115

103

 2AD+2CH

203

138

130

117

 3AD

201

138

130

117

 3AD+1CH

229

154

145

130

 4 AD

255

171

160

144

ONE BEDROOM APARTMENT

SGL

255

178

167

150

 1AD+1CH

255

178

167

150

 1AD+2CH

255

178

167

150

 1AD+3CH

255

178

167

150

 1AD+4CH

255

178

167

150

 2AD

255

178

167

150

 2AD+1CH

255

178

167

150

 2AD+2CH

255

178

167

150

 2AD+3CH

255

178

167

150

 3AD

255

178

167

150

 3AD+1CH

255

178

167

150

 3AD+2CH

255

178

167

150

 4AD

255

178

167

150

 4AD+1CH

255

178

167

150

 5AD

255

178

167

150

Периоди за откажување:

14 дена

7 дена

3 дена

3 дена

Пенали за откажување:

100% од рез. престој

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување:

100% од рез. престој

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој:

5 ноќи

5 ноќи

5 ноќи

5 ноќи

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 4-12

   

Вечера за Божиќ / 25.12

40,00 €

20,00

   

Вечера за Нова Година:

70,00 €

35,00

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Деца 4-12

*Во цената е вклучено користење на внатрешен базен, сауна, фитнес центар и автобус до првата станица

* DBL LOW COST - се лоцирани на приземје или се соби со кос покрив