LION 4* - BANSKO

LION 4*

http://bansko.hotelslion.bg/

29.12-04.01

05.01-11.01

15.12-28.12; 12.01-18.01; 26.01-22.02

01.12-14.12; 19.01-25.01; 23.02-31.03

Попуст за рана резервација:

10% за резервации до 31.10

Дневни попусти:

7=6; 10=9 & 14=12 за пристигнување после 02.03

Попустите за рана резервација и дневните попусти се комбинираат!

DOUBLE STANDARD

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

137

75

60

56

 1AD+1CH

122

87

72

68

 1AD+2CH

147

107

87

82

 2AD

140

100

82

78

 2AD+1CH

165

119

98

92

 3AD

190

139

113

105

FAMILY ROOM

SGL

164

140

102

89

 1AD+1CH

144

122

89

78

 1AD+2CH

169

142

105

92

 1AD+3CH

194

161

120

105

 2AD

164

140

102

89

 2AD+1CH

189

159

118

103

 2AD+2CH

214

179

133

117

 3AD

214

179

133

117

 3AD+1CH

223

198

149

130

 4 AD

264

218

164

144

ONE BEDROOM APARTMENT

SGL

278

200

167

155

 1AD+1CH

278

200

167

155

 1AD+2CH

278

200

167

155

 1AD+3CH

278

200

167

155

 1AD+4CH

278

200

167

155

 2AD

278

200

167

155

 2AD+1CH

278

200

167

155

 2AD+2CH

278

200

167

155

 2AD+3CH

278

200

167

155

 3AD

278

200

167

155

 3AD+1CH

278

200

167

155

 3AD+2CH

278

200

167

155

 4AD

278

200

167

155

 4AD+1CH

278

200

167

155

 5AD

278

200

167

155

Периоди за откажување:

14 дена

7 дена

3 дена

3 дена

Пенали за откажување:

100% од рез. престој

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување:

100% од рез. престој

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој:

5 ноќи

5 ноќи

5 ноќи

5 ноќи

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 4-12

   

Вечера за Божиќ / 25.12

40,00 €

20,00

   

Вечера за Нова Година:

70,00 €

35,00

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Деца 4-12

*Во цената е вклучено користење на внарешен базен, фитнес центар и автобус до првата станица

* DBL LOW COST - лоцирани на приземје или соби со кос покрив