KAMELIA APARTHOTEL 4* - PAMPOROVO

APART-HOTEL KAMELIA 4*

http://kamelia-hotel-pamporovo.com/

01.12-16.12; 05.03-15.04

17.12-26.12; 03.01-06.01

27.12-02.01

07.01-20.01

21.01-04.03

Попуст за рана резервација, кој не е валиден за престој во периодот 27.12-02.01:

10% за резервации до 30.10

Пенали за откажување за сите резервации со попуст за рана резервација: 1 ноќ

Пенали за непојавување во случај на резервација со попуст за рана резервација - 50% од вкупната сума

STUDIO

Цените се дадени во евра, за наем на студио / апартман

SGL

47

73

107

51

64

 1AD+1CH

47

73

107

51

64

 2AD

47

73

107

51

64

ONE BEDROOM APARTMENT

SGL

51

78

115

56

71

 1AD+1CH

51

78

115

56

71

 1AD+2CH

61

93

139

67

85

 1AD+3CH

71

109

162

78

99

 2AD

51

78

115

56

71

 2AD+1CH

61

93

139

67

85

 2AD+2CH

71

109

162

78

99

 3AD

71

109

162

78

99

TWO BEDROOMS APARTMENT

SGL

84

129

200

93

120

 1AD+1CH

84

129

200

93

120

 1AD+2CH

84

129

200

93

120

 1AD+3CH

84

129

200

93

120

 1AD+4CH

93

142

220

103

132

 1AD+5CH

101

155

240

112

144

 2AD

84

129

200

93

120

 2AD+1CH

84

129

200

93

120

 2AD+2CH

84

129

200

93

120

 2AD+3CH

93

142

220

103

132

 2AD+4CH

101

155

240

112

144

 3AD

84

129

200

93

120

 3AD+1CH

84

129

200

93

120

 3AD+2CH

93

142

220

103

132

 3AD+3CH

101

155

240

112

144

 4AD

84

129

200

93

120

 4AD+1CH

93

142

220

103

132

 4AD+2CH

101

155

240

112

144

 5AD

101

155

240

112

144

THREE BEDROOMS APARTMENT

SGL

113

180

280

120

160

 1AD+1CH

113

180

280

120

160

 1AD+2CH

113

180

280

120

160

 1AD+3CH

113

180

280

120

160

 1AD+4CH

113

180

280

120

160

 1AD+5CH

113

180

280

120

160

 1AD+6CH

121

192

298

128

170

 1AD+7CH

128

204

317

136

181

 2AD

113

180

280

120

160

 2AD+1CH

113

180

280

120

160

 2AD+2CH

113

180

280

120

160

 2AD+3CH

113

180

280

120

160

 2AD+4CH

113

180

280

120

160

 2AD+5CH

121

192

298

128

170

 2AD+6CH

128

204

317

136

181

 3AD

113

180

280

120

160

 3AD+1CH

113

180

280

120

160

 3AD+2CH

113

180

280

120

160

 3AD+3CH

113

180

280

120

160

 3AD+4CH

121

192

298

128

170

 3AD+5CH

128

204

317

136

181

 4AD

113

180

280

120

160

 4AD+1CH

113

180

280

120

160

 4AD+2CH

113

180

280

120

160

 4AD+3CH

121

192

298

128

170

 4AD+4CH

128

204

317

136

181

 5AD

113

180

280

120

160

 5AD+1CH

113

180

280

120

160

 5AD+2CH

121

192

298

128

170

 5AD+3CH

128

204

317

136

181

 6AD

113

180

280

120

160

 6AD+1CH

113

180

280

120

160

 6AD+2CH

128

204

317

136

181

 7AD

128

204

317

136

181

Периоди на откажување:

14 дена

14 дена

01.12.2018

14 дена

14 дена

Пенали за откажување:

Првата ноќ

Првата ноќ

100% од рез. престој

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

100% од рез.престој

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој:

-

-

5 ноќи

-

-

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 6-12

     

Доплата за појадок

5,50 €

3,50

     

Доплата за полупансион, по лице, на ден

14,50 €

8,00

     

Вечера за Божиќ / 25.12

40,00 €

25,00

Задолжително

   

Вечера за Нова Година:

90,00 €

45,00

Задолжително

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

     

Деца 6-12

*Во цената е вклучено користење на внатрешен базен, фитнес центат, спа центар, интернет, паркинг, вечерни анимации за деца, ски остава