ICEBERG 4* - BOROVETS

ICEBERG 4*

http://www.iceberg-borovec.com/indexabouten.html

17.12-28.12; 15.01-28.01; 19.02-06.03

29.12-02.01

03.01-14.01; 29.01-18.02

07.03-31.03

Попуст за рана резервација:

15% за резервации до 31.10

10% за резервации до 30.11

Дневни попусти:

7=6 за престој во периодите: 15.01-28.01 и 05.03-31.03

Дневни попусти валидни само за македонскиот пазар:

6=5 за престој во периодот: 05.03-31.03

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

SGL

56

100

67

50

 1AD+1CH

56

100

67

50

 1AD+2CH

69

125

83

62

 2AD

56

100

67

50

 2AD+1CH

69

125

83

62

 3AD

78

140

93

70

DBL VIP

SGL

67

120

78

56

 1AD+1CH

67

120

78

56

 2AD

67

120

78

56

TRPL STANDART

SGL

83

144

100

67

 1AD+1CH

83

144

100

67

 1AD+2CH

83

144

100

67

 1AD+3CH

100

173

120

80

 2AD

83

144

100

67

 2AD+1CH

83

144

100

67

 2AD+2CH

100

173

120

80

 3AD

93

162

112

75

 3AD+1CH

110

190

132

88

 4AD

137

237

164

109

ONE BEDROOM APARTMENT

SGL

111

200

133

78

 1AD+1CHD

111

200

133

78

 1AD+2CHD

111

200

133

78

 1AD+3CHD

111

200

133

78

 1AD+4CHD

130

233

155

91

 1AD+5CHD

148

266

178

104

 2AD

111

200

133

78

 2AD+1CHD

111

200

133

78

 2AD+2CHD

111

200

133

78

 2AD+3CHD

130

233

155

91

 2AD+4CHD

148

266

178

104

 3AD

111

200

133

78

 3AD+1CHD

130

233

155

91

 3AD+2CHD

148

266

178

104

 3AD+3CHD

167

300

200

117

 4AD

141

253

169

98

 4AD+1CH

159

286

191

111

 4AD+2CH

178

320

213

124

 5AD

170

306

204

119

 5AD+1CH

189

340

226

132

 6AD

200

360

240

140

ONE BEDROOM APARTMENT VIP

SGL

133

233

144

93

 1AD+1CHD

133

233

144

93

 1AD+2CHD

133

233

144

93

 1AD+3CHD

133

233

144

93

 1AD+4CHD

155

272

168

109

 1AD+5CHD

178

311

192

124

 2AD

133

233

144

93

 2AD+1CHD

133

233

144

93

 2AD+2CHD

133

233

144

93

 2AD+3CHD

155

272

168

109

 2AD+4CHD

178

311

192

124

 3AD

133

233

144

93

 3AD+1CHD

133

233

144

93

 3AD+2CHD

155

272

168

109

 3AD+3CHD

178

311

192

124

 4AD

133

233

144

93

 4AD+1CH

155

272

168

109

 4AD+2CH

178

311

192

124

 5AD

160

280

173

112

 5AD+1CH

176

309

191

124

 6AD

186

326

202

131

Периоди на откажување:

5 дена

14 дена

10 дена

3 дена

Пенали за откажување:

Првата ноќ

100% од рез. престој

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување:

2 ноќи

100% од рез. престој

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој:

5 ноќи

5 ноќи

5 ноќи

5 ноќи

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 2-12

   

Доплата за паркинг, на ден

5,50 €

-

   

Доплата за полупансион, по лице, на ден

9,00 €

5,00

   

Вечера за Нова Година:

80,00 €

40,00

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,50 €

1,50

   

Деца 2-12

*Во цената е вклучено користење на внатрешен базен, џакузи и фитнес центар