ICE ANGELS 4* - BOROVETS

ICE ANGELS 4*

http://www.iceangelshotel.com/english/

29.12-04.01

22.12-28.12; 09.02-15.02

05.01-08.02; 16.02-31.03

Попуст за рана резервација:

20% за резервации до 30.09

15% за резервации до 31.10

10% за резервации до 20.11

Дневни попусти за резервации направени после 21.11:

7=6 за престој во периодот 03.01-09.02.2015 и после 17.02

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

109

98

68

 1AD+1CH

131

116

82

 1AD+2CH

170

150

106

 2AD

154

137

97

 2AD+1CH

193

171

121

 3AD

216

191

135

STUDIO

SGL

181

161

128

 1AD+1CH

181

161

128

 1AD+2CH

189

169

135

 1AD+3CH

196

176

143

 2AD

181

161

128

 2AD+1CH

189

169

135

 2AD+2CH

196

176

143

 3AD

196

176

143

 3AD+1CH

204

184

151

 4AD

212

192

159

STUDIO DELUXE

SGL

193

173

140

 1AD+1CH

193

173

140

 1AD+2CH

201

181

148

 2AD

193

173

140

 2AD+1CH

201

181

148

 3AD

209

189

155

TWO BEDROOMS APARTMENT

SGL

238

215

191

 1AD+1CH

238

215

191

 1AD+2CH

238

215

191

 1AD+3CH

238

215

191

 1AD+4CH

245

223

199

 1AD+5CH

253

231

206

 2AD

238

215

191

 2AD+1CH

238

215

191

 2AD+2CH

238

215

191

 2AD+3CH

245

223

199

 2AD+4CH

253

231

206

 3AD

238

215

191

 3AD+1CH

238

215

191

 3AD+2CH

245

223

199

 3AD+3CH

253

231

206

 4AD

238

215

191

 4AD+1CH

245

223

199

 4AD+2CH

253

231

206

 5AD

253

231

206

TWO BEDROOMS APP DELUXE

SGL

249

226

202

 1AD+1CH

249

226

202

 1AD+2CH

249

226

202

 1AD+3CH

249

226

202

 1AD+4CH

256

234

210

 2AD

249

226

202

 2AD+1CH

249

226

202

 2AD+2CH

249

226

202

 2AD+3CH

256

234

210

 3AD

249

226

202

 3AD+1CH

249

226

202

 3AD+2CH

256

234

210

 4AD

249

226

202

 4AD+1CH

256

234

210

 5AD

264

242

218

Периоди на откажување:

25 дена

10 дена

10 дена

Пенали за откажување:

100% од рез. престој

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување:

100% од рез. престој

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој:

4 ноќи

-

-

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 6-12

 

Вечера за Божиќ / 25.12

65,00 €

30,00

 

Вечера за Нова Година:

65,00 €

30,00

 

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 

Деца 6-12

     

*Во цената е вклучено користење на внатрешен базен, паркинг и интернет