FESTA WINTER PALACE 5* - BOROVETS

 

FESTA WINTER PALACE 5*

http://festawinterpalace.com/?lng=en

01.12-20.12; 05.03-09.04

21.12-27.12

28.12-01.01

02.01-13.01; 26.01-15.02

14.01-25.01

16.02-04.03

Попуст за рана резервација:

15% за резервации до 30.09

10% за резервации до 31.10

Дневни попусти за резервации направени после 01.12:

7=6; 14=12 за пристигнувања во периодите: 01.12-20.12; 08.01-15.02 и после 05.03.

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

65

87

209

120

83

82

DBL 1AD+1CH

65

87

157

100

83

82

DBL 1AD+2CH

87

115

209

133

111

109

DBL 2AD

87

115

209

133

111

109

DBL 2AD+1CH

87

115

209

133

111

109

DBL 3AD

117

156

282

180

150

147

JUNIOR SUITE

SGL

100

133

242

153

127

122

JS 1AD+1CH

100

133

242

153

127

122

JS 1AD+2CH

100

133

242

153

127

122

JS 1AD+3CH

115

153

278

176

146

140

JS 2AD

100

133

242

153

127

122

JS 2AD+1CH

100

133

242

153

127

122

JS 2AD+2CH

115

153

278

176

146

140

JS 3AD

135

180

327

207

171

165

JS 3AD+1CH

135

180

327

207

171

165

ONE BEDROOM APARTMENT

SGL

107

144

264

167

138

131

APP 1AD+1CH

107

144

264

167

138

131

APP 1AD+2CH

107

144

264

167

138

131

APP 1AD+3CH

123

166

304

191

158

151

APP 2AD

107

144

264

167

138

131

APP 2AD+1CH

107

144

264

167

138

131

APP 2AD+2CH

123

166

304

191

158

151

APP 3AD

144

195

357

225

186

177

Периоди на откажување:

2 дена

3 дена

21 ден

7 дена

7 дена

3 дена

Пенали за откажување:

Првата ноќ

Првата ноќ

100% од рез. престој

Првата ноќ

Првата ноќ

3 Ноќи

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

100% од рез. престој

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој:

3 ноќи

3 ноќи

5 ноќи

3 ноќи

3 ноќи

3 ноќи

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 3-13

       

Вечера за Божиќ / 25.12

35,00 €

15,00

*Задолжително!

   

Вечера за Нова Година:

80,00 €

40,00

       

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

       

Дете 3-13

*Во цената е вклучено користење на внатрешен базен, фитнес центар, сауна, парна бања, зона за релаксирање