FESTA CHAMKORIA 4* - BOROVETS

FESTA CHAMKORIA 4*

http://www.festachamkoria.com/?lng=en

01.12-20.12

21.12-27.12

28.12-01.01

02.01-13.01

14.01-25.01

26.01-15.02

16.02-04.03

05.03-09.04

Попуст за рана резервација:

15% за резервации до 30.09

10% за резервации до 31.10

Дневни попусти за резервации направени после 01.12:

7=6 за престој во периодите: 01.12-20.12; 08.01-15.02 и после 05.03

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

37

57

107

63

56

65

52

43

 1AD+1CH

37

57

107

63

55

65

52

43

 2AD

49

75

142

84

73

87

69

58

JUNIOR SUITE

SGL

58

87

158

95

84

98

78

69

 1AD+1CH

58

87

158

95

84

98

78

69

 1AD+2CH

58

87

158

95

84

98

78

69

 2AD

58

87

158

95

84

98

78

69

 2AD+1CH

58

87

158

95

84

98

78

69

 2AD+2CH

72

108

197

119

105

122

97

86

 3AD

79

119

217

131

116

134

107

95

 3AD+1CH

79

119

217

131

116

134

107

95

ONE BEDROOM APARTMENT

SGL

67

100

184

113

98

115

91

80

 1AD+1CH

67

100

184

113

98

115

91

80

 1AD+2CH

67

100

184

113

98

115

91

80

 2AD

67

100

184

113

98

115

91

80

 2AD+1CH

67

100

184

113

98

115

91

80

 2AD+2CH

83

125

230

142

122

144

114

100

 3AD

92

137

253

156

134

159

125

110

 3AD+1CH

92

137

253

156

134

159

125

110

Периоди на откажување:

2 дена

3 дена

21 ден

7 дена

7 дена

5 дена

3 дена

2 дена

Пенали за откажување:

Првата ноќ

Првата ноќ

100% од рез. престој

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

2 ноќи

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

100% од рез. престој

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

3 ноќи

Минимум престој:

3 ноќи

3 ноќи

5 ноќи

3 ноќи

3 ноќи

3 ноќи

3 ноќи

3 ноќи

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 3-13

           

Вечера за Божиќ / 25.12

25,00 €

12,00

* Задолжително!

       

Вечера за Нова Година:

50,00 €

25,00

           

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

           

Дете 3-13

               

*Во цената е вклучено користење на внатрешен базен, сауна, парна бања, фитнес центар, автобус до жичарата