EUPHORIA CLUB 4* - BOROVETS

EUPHORIA CLUB 4*

http://www.borovets-euphoria.com/site/en/main.php

21.12-28.12; 03.01-31.01

29.12-02.01

01.02-22.02

23.02-31.03; 02.12-20.12

Попуст за рана резервација:

20% за резервации до 30.09

10% за резервации до 15.11

Дневни попусти:

7=6 за престој во периодите: 02.12-28.12; 11.01-31.01 и пристигнувања после 23.02

Дневни попусти валидни само за Македонскиот пазар:

6=5 за престој во периодите: 07.01-31.01 и пристигнуања после 01.03

Попустите за рана резервација и дневните попусти се комбинираат!

STUDIO

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

SGL

69

131

82

56

 1AD+1CH

71

133

84

58

 2AD

71

133

84

58

ONE BEDROOM APARTMENT

SGL

84

164

100

71

 1AD+1CHD

84

164

100

71

 1AD+2CHD

84

164

100

71

 1AD+3CHD

107

192

128

88

 2AD

84

164

100

71

 2AD+1CHD

84

164

100

71

 2AD+2CHD

107

192

128

88

 3AD

110

214

130

92

 3AD+1CHD

110

214

130

92

 4AD

135

263

160

114

TWO BEDROOMS APARTMENТ

SGL

167

286

206

133

 1AD+1CHD

167

286

206

133

 1AD+2CHD

167

286

206

133

 1AD+3CHD

167

286

206

133

 1AD+4CHD

189

314

234

150

 2AD

167

286

206

133

 2AD+1CHD

167

286

206

133

 2AD+2CHD

167

286

206

133

 2AD+3CHD

189

314

234

150

 3AD

167

286

206

133

 3AD+1CHD

167

286

206

133

 3AD+2CHD

189

314

234

150

 4AD

222

382

275

178

 4AD+1CHD

222

382

275

178

 5AD

255

439

317

204

TWO BEDROOMS VILLA

SGL

213

360

253

167

 1AD+1CHD

213

360

253

167

 1AD+2CHD

213

360

253

167

 1AD+3CHD

213

360

253

167

 1AD+4CHD

235

387

281

183

 2AD

213

360

253

167

 2AD+1CHD

213

360

253

167

 2AD+2CHD

213

360

253

167

 2AD+3CHD

235

387

281

183

 3AD

213

360

253

167

 3AD+1CHD

213

360

253

167

 3AD+2CHD

235

387

281

183

 4AD

284

480

337

222

 4AD+1CHD

284

480

337

222

 5AD

327

551

388

255

Периоди на откажување:

7 дена

14 дена

7 дена

7 дена

Пенали за откажување:

Првата ноќ

100% од рез. престој

Првата ноќ

2 ноќи

Периоди на откажување:

3 дена

14 дена

3 дена

3 дена

Пенали за откажување:

2 ноќи

100% од рез. престој

2 ноќи

2 ноќи

Пенали за непојавување:

100% од рез. престој

100% од рез. престој

100% од рез. престој

101% од рез. престој

Минимум престој:

-

3 ноќи

-

-

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 2-12

   

Доплата за полупансион, по лице, на ден

11,00 €

9,00

   

Вечера за Божиќ / 25.12

40,00 €

20,00

   

Вечера за Нова Година:

70,00 €

35,00

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Деца 2-12

       

*Во цената е вклучено користење на базен, парна бања, сауна, интернет, паркинг и автобус до жичарата