EMERALD 4* - BANSKO

EMERALD 4*

http://emerald.fingrouphotels.com/

21.12-27.12; 03.01-10.01

28.12-02.01

11.01-31.01; 01.03-25.03

01.02-28.02

Попуст за рана резервација:

15% за резервации до 15.10

10% за резервации до 15.11

Дневни попусти:

7=6, 12=10 за пристигнување после 01.03

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

75

111

53

56

 1AD+1CH

71

89

50

53

 1AD+2CH

82

100

61

64

 2AD

89

111

62

67

 2AD+1CH

100

122

73

78

 3AD

120

150

84

90

ONE BEDROOM APARTMENT

 

SGL

100

122

73

78

 1AD+1CH

100

122

73

78

 1AD+2CH

111

133

84

89

 1AD+3CH

122

144

95

100

 2AD

100

122

73

78

 2AD+1CH

111

133

84

89

 2AD+2CH

122

144

95

100

 3AD

135

165

99

105

 3AD+1CH

146

176

110

116

FAMILY ROOM

SGL

133

167

93

100

 1AD+1CH

133

167

93

100

 1AD+2CH

133

167

93

100

 1AD+3CH

133

167

93

100

 2AD

133

167

93

100

 2AD+1CH

133

167

93

100

 2AD+2CH

133

167

93

100

 3AD

133

167

93

100

 3AD+1CH

155

194

109

117

 4AD

164

205

115

123

TWO BEDROOMS APARTMENT

SGL

161

200

122

133

 1AD+1CH

161

200

122

133

 1AD+2CH

161

200

122

133

 1AD+3CH

161

200

122

133

 1AD+4CH

161

200

122

133

 1AD+5CH

161

200

122

133

 2AD

161

200

122

133

 2AD+1CH

161

200

122

133

 2AD+2CH

161

200

122

133

 2AD+3CH

161

200

122

133

 2AD+4CH

161

200

122

133

 3AD

161

200

122

133

 3AD+1CH

161

200

122

133

 3AD+2CH

161

200

122

133

 3AD+3CH

161

200

122

133

 4AD

161

200

122

133

 4AD+1CH

161

200

122

133

 4AD+2CH

161

200

122

133

 5AD

161

200

122

133

Периоди на откажување:

3 дена

27 дена

3 дена

3 дена

Пенали за откажување:

Првата ноќ

100% од рез. престој

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување:

2 ноќи

100% од рез. престој

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој:

-

5 ноќи

-

-

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 2-13

   

Вечера за Нова Година:

60,00 €

40,00

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Деца 2-13

*Во цената е вклучено користење на внатрешен базен, сауна, фитнес центар, парна бања, џакузи и интернет во лобито