CASA KARINA 4* - BANSKO

CASA KARINA 4*

http://www.bansko-casakarina.com/

01.12-21.12
01.03-31.03

22.12-26.12

27.12-03.01

04.01-28.02

Попуст за рана резервација:

25% за резервации до 01.11

20% за резервации до 01.12

15% за резервации до 15.12

Дневни попусти:

7=6;  14=12 за престој до 26.12 и пристигнувања после 04.01

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

46

49

83

56

 1AD+1CH

50

53

88

61

 1AD+2CH

68

72

118

83

 1AD+3CH

85

91

148

105

 2AD

60

64

111

73

 2AD+1CH

78

83

141

95

 2AD+2CH

95

102

171

118

 3AD

84

90

150

103

STUDIO STANDART

SGL

64

69

115

78

 1AD+1CH

52

56

90

63

 2AD

64

69

115

78

STUDIO LUX

SGL

69

73

120

82

 1AD+1CH

54

58

92

65

 2AD

69

73

120

82

ONE BEDROOM APARTMENT

SGL

78

82

129

87

 1AD+1CH

78

82

129

87

 1AD+2CH

95

101

159

109

 2AD

78

82

129

87

 2AD+1CH

95

101

159

109

 3AD

102

108

168

117

TWO BEDROOMS APARTMENT

SGL

118

124

193

135

 1AD+1CH

118

124

193

135

 1AD+2CH

118

124

193

135

 1AD+3CH

118

124

193

135

 1AD+4CH

135

143

223

158

 2AD

118

124

193

135

 2AD+1CH

118

124

193

135

 2AD+2CH

118

124

193

135

 2AD+3CH

135

143

223

158

 3AD

137

144

225

154

 3AD+1CH

137

144

225

154

 3AD+2CH

154

163

255

176

 4AD

155

164

258

173

 4AD+1CH

173

183

287

195

 5AD

180

190

296

203

Периоди на откажување:

3 дена

7 дена

14 дена

7 дена

Пенали за откажување:

100% од рез.престој

100% од рез. престој

100% од рез. престој

Првата ноќ

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

100% од рез. престој

2 ноќи

Минимум престој:

3 ноќи

3 ноќи

5 ноќи

5 ноќи

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 4-12

   

Доплата за бебешко креветче

3,00 €

-

   

Вечера за Нова Година:

90,00 €

45,00

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Деца 4-12

*Во цената е вклучено користење на внатрешен базен, сауна, парна бања, интернет и фитнес центар