BREZA 3* / MOURA 3* - BOROVETS

BREZA 3*

http://borovetz-resort.com/hotel-breza-en.html

01.12-24.12;

06.01-31.03

25.12-05.01

Попуст за рана резервација:

10 % за резервации до 20.11

Дневни попусти за резервации направени пред 01.12:

7=6 за престој во периодот 15.03-31.03

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

SGL

36

58

1AD+1CH

37

59

1AD+2CH

49

71

2AD

49

93

2AD+1CH

61

105

3AD

69

130

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

41

63

1AD+1CH

45

67

1AD+2CH

60

82

2AD

60

104

2AD+1CH

75

119

3AD

85

147

JUNIOR SUITE

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

SGL

49

71

1AD+1CH

40

62

1AD+2CH

53

75

1AD+3CH

67

89

2AD

53

98

2AD+1CH

67

111

2AD+2CH

80

124

3AD

75

138

3AD+1CH

89

151

4AD

98

178

JUNIOR SUITE

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

54

77

1AD+1CH

48

70

1AD+2CH

64

87

1AD+3CH

80

103

2AD

64

109

2AD+1CH

80

125

2AD+2CH

97

141

3AD

92

154

3AD+1CH

108

170

4AD

120

200

MOURA 3*

http://www.borovetz-resort.com/en/hotel-moura/

01.12-24.12;

06.01-31.03

25.12-05.01

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

SGL

36

58

1AD+1CH

37

59

1AD+2CH

49

71

2AD

49

93

2AD+1CH

61

105

3AD

69

130

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

41

63

1AD+1CH

45

67

1AD+2CH

60

82

2AD

60

104

2AD+1CH

75

119

3AD

85

147

TRPL WITH BALKONY

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

SGL

49

71

1AD+1CH

40

62

1AD+2CH

53

75

1AD+3CH

67

89

2AD

53

98

2AD+1CH

67

111

2AD+2CH

80

124

3AD

75

138

3AD+1CH

89

151

4AD

98

178

TRPL WITH BALKONY

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

54

77

1AD+1CH

48

70

1AD+2CH

64

87

1AD+3CH

80

103

2AD

64

109

2AD+1CH

80

125

2AD+2CH

97

141

3AD

92

154

3AD+1CH

108

170

4AD

120

200

Периоди на откажување:

7 дена

14 дена

Пенали за откажување:

Првата ноќ

100% од рез. престој

Пенали за непојавување:

2 ноќи

100% од рез. престој

Минимум престој:

-

-

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 3-13

Вечера за Божиќ / 25.12

30,00 €

15,00

Вечера за Нова Година:

60,00 €

30,00

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

Деца 4-12