BELVEDERE 4* - BANSKO

BELVEDERE 4*

http://www.belvedere-holiday-club.com/ 

26.12-02.01

03.01-10.03

19.12-25.12; 11.03-01.04

Попуст за рана резервација:

15 % за резервации до 31.10

10 % за резервации до 30.11

Дневни попусти:

7=6; 14=12 за престој до 25.12 и пристигнувања после 02.01

Дневни попусти за македонскиот пазар:

6=5 за престој до 25.12 и пристигнувања после 02.01

Попустите за рана резервација и дневните попусти се комбинираат

ONE BEDROOM APARTMENT

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

133

94

67

 1AD+1CH

133

94

67

 1AD+2CH

148

109

80

 1AD+3CH

162

123

93

 2AD

133

94

67

 2AD+1CH

148

109

80

 2AD+2CH

162

123

93

 3AD

161

122

92

 3AD+1CH

175

137

105

 4AD

189

150

122

TWO BEDROOMS APARTMENT

 

SGL

211

167

105

 1AD+1CH

211

167

105

 1AD+2CH

211

167

105

 1AD+3CH

211

167

105

 1AD+4CH

225

181

119

 1AD+5CH

240

195

132

 2AD

211

167

105

 2AD+1CH

211

167

105

 2AD+2CH

211

167

105

 2AD+3CH

225

181

119

 2AD+4CH

240

195

132

 3AD

211

167

105

 3AD+1CH

211

167

105

 3AD+2CH

225

181

119

 3AD+3CH

240

195

132

 4AD

211

167

105

 4AD+1CH

225

181

119

 4AD+2CH

240

195

132

 5AD

239

194

131

Периоди на откажување:

21 ден

14 дена

7 дена

Пенали за откажување:

100% од рез. престој

2 ноќи

2 ноќи

Периоди за откажување за попустите за рана резервација:

10.12.2018

10.12.2018

10.12.2018

Пенали за откажување:

100% од рез. престој

50% од рез. престој

50% од рез. престој

Пенали за непојавување:

100% од рез.престој

3 ноќи

3 ноќи

Минимум престој:

5 ноќи

5 ноќи

3 ноќи

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 6-12

Дете 2-6

Доплата за ручек, по лице, на ден

11,00 €

6,00

-

Вечера за Нова Година:

70,00 €

35,00

15.00 *

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

1,00

Деца 6-12

*Во цената е вклучено користење на внатрешен базен, сауна, фитнес центар, парна бања, турска бања, џакузи, интернет, паркинг и автобус до првата станица