BALKAN JEWEL 4* - BANSKO

BALKAN JEWEL 4*

http://www.balkanjewel.com/

29.12-02.01

23.12-28.12; 03.01-06.01

07.01-31.03

Попуст за рана резервација кој не е валиден помеѓу 29.12-02.01:

15% за резервации до 31.10

10% за резервации до 30.11

Дневни попусти:

14=11; 7=6; 10=8 за пристигнувања после 07.01

Дневни попусти валидни само за македонскиот пазар

6=5 за пристигнувања после 07.01

Попустите за рана резервација и дневните попусти се комбинираат за пристигнувања после 01.03

STUDIO

Цените се дадени во евра, за наем на соба, на ден

SGL

32

26

23

 1AD+1CH

49

40

34

 2AD

49

40

34

STUDIO

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

SGL

38

29

27

 1AD+1CH

57

47

41

 2AD

57

47

41

STUDIO

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

49

41

39

 1AD+1CH

78

65

61

 2AD

78

65

61

ONE BEDROOM APARTMENT

Цените се дадени во евра, за наем на соба, на ден

SGL

64

46

40

 1AD+1CH

64

46

40

 1AD+2CH

64

46

40

 1AD+3CH

64

46

40

 2AD

64

46

40

 2AD+1CH

64

46

40

 2AD+2CH

64

46

40

 3AD

64

46

40

ONE BEDROOM APARTMENT

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

SGL

70

51

46

 1AD+1CH

70

51

46

 1AD+2CH

75

54

49

 1AD+3CH

81

58

52

 2AD

70

51

46

 2AD+1CH

75

54

49

 2AD+2CH

81

58

52

 3AD

82

58

52

ONE BEDROOM APARTMENT

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

95

72

67

 1AD+1CH

95

72

67

 1AD+2CH

105

80

74

 1AD+3CH

115

88

82

 2AD

95

72

67

 2AD+1CH

105

80

74

 2AD+2CH

115

88

82

 3AD

117

89

83

TWO BEDROOMS APARTMENT

Цените се дадени во евра, за наем на соба, на ден

SGL

87

72

65

 1AD+1CH

87

72

65

 1AD+2CH

87

72

65

 1AD+3CH

87

72

65

 1AD+4CH

87

72

65

 1AD+5CH

87

72

65

 2AD

87

72

65

 2AD+1CH

87

72

65

 2AD+2CH

87

72

65

 2AD+3CH

87

72

65

 2AD+4CH

87

72

65

 3AD

87

72

65

 3AD+1CH

87

72

65

 3AD+2CH

87

72

65

 3AD+3CH

87

72

65

 4AD

87

72

65

 4AD+1CH

87

72

65

 4AD+2CH

87

72

65

 5AD

87

72

65

TWO BEDROOMS APARTMENT

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

SGL

100

84

77

 1AD+1CH

100

84

77

 1AD+2CH

100

84

77

 1AD+3CH

100

84

77

 1AD+4CH

105

88

80

 1AD+5CH

111

91

83

 2AD

100

84

77

 2AD+1CH

100

84

77

 2AD+2CH

100

84

77

 2AD+3CH

105

88

80

 2AD+4CH

111

91

83

 3AD

100

84

77

 3AD+1CH

100

84

77

 3AD+2CH

105

88

80

 3AD+3CH

111

91

83

 4AD

100

84

77

 4AD+1CH

105

88

80

 4AD+2CH

111

91

83

 5AD

112

91

83

TWO BEDROOMS APARTMENT

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

165

131

123

 1AD+1CH

165

131

123

 1AD+2CH

165

131

123

 1AD+3CH

165

131

123

 1AD+4CH

175

139

131

 1AD+5CH

185

147

139

 2AD

165

131

123

 2AD+1CH

165

131

123

 2AD+2CH

165

131

123

 2AD+3CH

175

139

131

 2AD+4CH

185

147

139

 3AD

165

131

123

 3AD+1CH

165

131

123

 3AD+2CH

175

139

131

 3AD+3CH

185

147

139

 4AD

165

131

123

 4AD+1CH

175

139

131

 4AD+2CH

185

147

139

 5AD

186

148

140

Периоди на откажување:

10 дена

7 дена

3 дена

Пенали за откажување:

100% од рез.престој

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување:

100% од рез. престој

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој:

3 ноќи

-

-

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 3-12

 

Доплата за бебешко креветче

2,50 €

-

 

Вечера за Божиќ / 25.12

24,00 €

11,50

 

Вечера за Нова Година:

63,00 €

31,50

 

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 

Деца 3-12

*Во цената е вклучено користење на фитнес центар, сауна, парна бања, зона за релаксирање, детско катче, паркинг и автобус до жичарата во Банско, Разлог и Пирин голф