ASTERA 4* - BANSKO

ASTERA BANSKO 4*

http://asterabansko.com/

01.12-22.12; 01.03-15.04

23.12-27.12; 11.01-28.02

04.01-10.01

28.12-03.01

Попуст за рана резервација кој не е валиден за периодот 28.12-03.01:

15% за резервации до 31.10

10% за резервации до 30.11

Дневни попусти:

14=10; 7=5 за престој во периодите: 01.12-22.12 и 01.03-15.04

14=12; 7=6 за престој во периодот 11.01-29.02

15% попуст за престој 2-6 ноќи во периодот: 01.12-27.12 & 11.01-15.04

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

SGL

51

64

75

114

 1AD+1CH

57

72

78

120

 1AD+2CH

77

97

104

160

 2AD

77

97

104

160

 2AD+1CH

77

97

104

160

 3AD

103

130

141

216

ONE BEDROOM APP

       

SGL

115

144

162

204

 1AD+1CH

115

144

162

204

 1AD+2CH

115

144

162

204

 1AD+3CH

144

180

203

255

 2AD

115

144

162

204

 2AD+1CH

115

144

162

204

 2AD+2CH

144

180

203

255

 3AD

156

195

219

276

TWO BEDROOMS APARTMENT

       

SGL

275

333

373

453

 1AD+1CH

275

333

373

453

 1AD+2CH

275

333

373

453

 1AD+3CH

275

333

373

453

 1AD+4CH

275

333

373

453

 1AD+5CH

310

375

420

509

 2AD

275

333

373

453

 2AD+1CH

275

333

373

453

 2AD+2CH

275

333

373

453

 2AD+3CH

275

333

373

453

 2AD+4CH

310

375

420

509

 3AD

275

333

373

453

 3AD+1CH

275

333

373

453

 3AD+2CH

275

333

373

453

 3AD+3CH

310

375

420

509

 4AD

275

333

373

453

 4AD+1CH

275

333

373

453

 4AD+2CH

310

375

420

509

 5AD

323

391

438

532

ASTERA BANSKO APARTMENT PART 4*

01.12-22.12; 01.03-15.04

23.12-27.12; 11.01-28.02

04.01-10.01

28.12-03.01

ONE BEDROOM APP

   

SGL

109

138

155

198

 1AD+1CH

109

138

155

198

 1AD+2CH

109

138

155

198

 1AD+3CH

136

172

194

247

 2AD

109

138

155

198

 2AD+1CH

109

138

155

198

 2AD+2CH

136

172

194

247

 3AD

147

186

210

267

TWO BEDROOMS APARTMENT

       

SGL

262

320

360

440

 1AD+1CH

262

320

360

440

 1AD+2CH

262

320

360

440

 1AD+3CH

262

320

360

440

 1AD+4CH

262

320

360

440

 1AD+5CH

295

360

405

495

 2AD

262

320

360

440

 2AD+1CH

262

320

360

440

 2AD+2CH

262

320

360

440

 2AD+3CH

262

320

360

440

 2AD+4CH

295

360

405

495

 3AD

262

320

360

440

 3AD+1CH

262

320

360

440

 3AD+2CH

262

320

360

440

 3AD+3CH

295

360

405

495

 4AD

262

320

360

440

 4AD+1CH

262

320

360

440

 4AD+2CH

295

360

405

495

 5AD

308

376

423

516

Периоди за откажување:

5 дена

10 дена

14 дена

21 ден

Пенали за откажување:

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

100% од рез.престој

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

100% од рез. престој

Минимум престој:

-

-

-

-

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 3-13

   

Доплата за ручек по лице, на ден

9,00 €

5,00

   

Вечера за Божиќ / 25.12

40,00 €

20,00

   

Вечера за Нова Година:

80,00 €

40,00

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Деца 3-13

*Во цената е вклучено користење на сите услуги во Аква паркот (базени, џакузи, сауна, турска бања), фитнес центар, паркинг интернет во јавните простории и автобус до жичарата