ASPEN RESORT GOLF SKI AND SPA 4* - BANSKO

ASPEN RESORT GOLF SKI & SPA 4*

http://www.aspenresort.bg/en/

01.12-20.12; 11.02-31.03

21.12-27.12; 04.01-10.02

28.12-03.01

Попуст за рана резервација кој не е валиден за престој во периодот 28.12-03.01:

15% за резервации до 31.10

10% за резервации до 30.11

Попуст за рана резервација валиден за престој во периодот 28.12-03.01:

10% за резервации до 14.11

Дневни попусти:

14=12; 7=6 за престој во периодот 01.12-20.12 и пристигнувања после 08.01

STUDIO STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

SGL

29

36

55

 1AD+1CH

29

36

55

 1AD+2CH

46

56

86

 2AD

37

44

69

 2AD+1CH

46

56

86

 3AD

49

60

93

STUDIO DELUXE

SGL

32

38

58

 1AD+1CH

32

38

58

 1AD+2CH

50

60

90

 2AD

40

48

72

 2AD+1CH

50

60

90

 3AD

54

64

97

ONE BEDROOM APARTMENT

SGL

44

51

77

 1AD+1CH

44

51

77

 1AD+2CH

56

64

96

 1AD+3CH

67

77

115

 2AD

44

51

77

 2AD+1CH

56

64

96

 2AD+2CH

67

77

115

 3AD

60

69

103

ONE BEDROOM APARTMENT DELUXE

SGL

47

54

80

 1AD+1CH

47

54

80

 1AD+2CH

58

68

100

 1AD+3CH

70

82

120

 2AD

47

54

80

 2AD+1CH

58

68

100

 2AD+2CH

70

82

120

 3AD

63

73

108

TWO BEDROOMS APARTMENT

SGL

78

90

128

 1AD+1CH

78

90

128

 1AD+2CH

78

90

128

 1AD+3CH

78

90

128

 1AD+4CH

87

101

144

 1AD+5CH

97

112

160

 2AD

78

90

128

 2AD+1CH

78

90

128

 2AD+2CH

78

90

128

 2AD+3CH

87

101

144

 2AD+4CH

97

112

160

 3AD

78

90

128

 3AD+1CH

78

90

128

 3AD+2CH

87

101

144

 3AD+3CH

97

112

160

 4AD

78

90

128

 4AD+1CH

87

101

144

 4AD+2CH

97

112

160

 5AD

91

106

150

TWO BEDROOMS APARTMENT DELUXE

SGL

82

94

132

 1AD+1CH

82

94

132

 1AD+2CH

82

94

132

 1AD+3CH

82

94

132

 1AD+4CH

92

106

149

 1AD+5CH

103

118

165

 2AD

82

94

132

 2AD+1CH

82

94

132

 2AD+2CH

82

94

132

 2AD+3CH

92

106

149

 2AD+4CH

103

118

165

 3AD

82

94

132

 3AD+1CH

82

94

132

 3AD+2CH

92

106

149

 3AD+3CH

103

118

165

 4AD

82

94

132

 4AD+1CH

92

106

149

 4AD+2CH

103

118

165

 5AD

97

111

155

Периоди за откажување:

5 дена

7 дена

14 дена

Пенали за откажување:

Првата ноќ

Првата ноќ

100% од рез. престој

Пенали за непојавување:

2 ноќи

2 ноќи

100% од рез.престој

Минимум престој:

-

-

3 ноќи

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 6-12

 

Доплата за вечера

9,00 €

5,00

 

Доплата за ручек

8,00 €

4,00

 

Вечера за Божиќ / 25.12

23,00 €

12,00

 

Вечера за Нова Година:

65,00 €

32,00

 

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 

Деца 6-12

*Во цената е вклучено користење на фитнес центар, сауна парк, внатрешен базен и автобус до жичарата

*Официјалната категорија на хотелот е 3*