ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ - БУГАРИЈА

Хотелско сместување – БУГАРИЈА

За понуди за доленаведените и за сите останати сместувачки капацитети (хотели и апартмани), контактирајте не на нашите телефонски броеви или на нашата маил адреса

АЛБЕНА

-          Paradise Blue 5* - 5% попуст за резервации до 28.02

-          Flamingo Grand Hotel and Spa 5*

-          Flamingo 4* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Kaliakra 4*

-          Arabela Beach 4* - 5% попуст за резервации до 28.02

-          Gergana 4*

-          Laguna Beach 4*

-          Malibu 4* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Amelia Superior 3* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Sandy Beach 3* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Slavuna 3* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Mura 3* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Kaliakra Mare 3* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Boryana 3* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Elitsa 3* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Nona 3* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Primasol Ralica Superior 3*

-          Primasol Ralica Superior Garden 3*

-          Primasol Ralitsa Aqua Park 3*

-          Vita Park 3* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          .com 3* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Kompas 3* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Magnolia Lux 3* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Magnolia Standard 3* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Orchidea Complex 3* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Altea 3* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Kaliopa 3* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Dobrudzha 3* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Panorama 2* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Oasis 2* - 15% попуст за резервации до 28.02

КАВАРНА

-          Grand Royal 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Topola Skies Resort and Spa 4* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Villa Alegra - 10% попуст за резервации до 01.04

-          Venera 3* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Marina Residence Apart 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Perla Residence Apart 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

БАЛЧИК

-          Lighthouse Golf and Spa 5* - 15% попуст за резервации до 01.03

-          Regina Marina Spa 4*

-          White Lagoon Complex 4* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Lotos 3* - 25% попуст за резервации до 28.02

-          Naslada 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Antik 3* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Mistral 4* - 20% попуст за резервации до 03

-          Aparthotel Marina City - 25% попуст за резервации до 31.03

РОГАЧЕВО

-          Harmony Hills 4* - 10% попуст за резервации до 31.03

КРАНЕВО

-          Algara Beach 4* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Sunny Castle 4*

-          Veramar Beach 4* - 25% попуст за резервации до 28.02

-          Bellevue 3* - 10% попуст за резервации до 31.05

-          Izvora 3* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Kristel Park 3* - 20% попуст за резервации до 25.02

-          Palace 3* - 10% попуст за резервации до 30.04

-          Central 2* - 10% попуст за резервации до 31.05

-          Vega 2*

-          Morski Dar 2*

-          Vigo 2*

-           

ЗЛАТНИ ПЕСОЦИ

-          Admiral 5* - 15% попуст за резервации до 31.05

-          Smartline Arena Mar 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Astera 4*

-          Atlas 4*

-          Berlin Golden Beach 4* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Berlin Green Park 4* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Riu Astoria 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Central 4* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Iti Dolce Vita Sunshine Resort 4* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Doubletree by Hilton 4* - 30% попуст за резервации до 28.02

-          Mirabelle 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Excelsior 4* - 25% попуст за резервации до 31.03

-          Gladiola Star 4* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Gladiola 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Park Hotel Golden Beach 4* -  15% попуст за резервации до 28.02

-          Havana 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Holiday Park 4* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Kaliakra Palace 4* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Lilia 4* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Luna 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Marina Grand Beach 4* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Mimoza 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Morsko Oko Garden 4* - 15% попуст за резервации до 31.05

-          Palm Beach 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Prestige Hotel and Aquapark 4* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Royal 4* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Sofia 4* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Shipka 4* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Zdravets 4* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Blue Sky 3* - 10% попуст за резервации до 30.04

-          Ambassador 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Bonita 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Park Hotel Briz 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Dana Palace 3* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Golden Horn 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Gradina 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Paradise Green Park 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Perla 3* - 15% попуст за резервации до 30.04

-          Perunika 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Pliska 3* - 20% попуст за резервации до 31.05

-          Preslav 3* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Sunny Warhawa 3* - 15% попуст за резервации до 30.04

-          Warshawa 2* - 15% попуст за резервации до 30.04

-          Dana Park 2* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Tsarevets 2* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Bendita Mare Aparthotel - 10% попуст за резервации до 31.03

ЧАЈКА

-          Aquaview 4* - 15% попуст за резервации до 15.03

-          Argisht Palace 4*- 15% попуст за резервации до 31.03

-          Bellevue 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Detelina 3* - 10% попуст за резервации до 30.04

-          Park Hotel Zdravets 3* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Fiesta 3* - 7% попуст за резервации до 28.02

-          Kini Park Hotel 3* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Magnolia Palace 3*

-          Strandja 3* - 15% попуст за резервации до 30.04

-          Toro Negro 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Vezhen 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Bona Vita 2+* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Tango 2* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Termal 2*

СВЕТИ КОНСТАНТИН

-          Astor Garden 5* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Aqua Azur 4* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Azalia 4*

-          Dolphin 4*/ Lebed 4*

-          Koral 4* -  15% попуст за резервации до 28.02

-          Kristel 4* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Saint Elena 4* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Estreya Palace 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Spa Hotel Romance Splendid 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Sirius Beach 4* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Atlant 3* - 10% попуст за резервации до 30.04

-          Aurora 3* - 10% попуст за резервации до 15.03

-          Gloria 3* - 10% попуст за резервации до 15.05

-          Apart Hotel Splendid 3* - 10% попуст за резервации до 01.04

-          Hanat 3* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Joliot Curie 2* - 20% попуст за резервации до 30.04

-          Neptun 2* - 25% попуст за резервации до 31.03

-          Rusalka 2* - 10% попуст за резервации до 30.04

-          Chaika 2* - 20% попуст за резервации до 31.03

РИВИЕРА

-          Imperial 5* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Riviera Beach 5* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Lotos 4* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Nympha 4* - 10% попуст за резервации до 31.03

САНИ ДЕЈ

-          Palace 5* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Marina 4* - 10% попуст за резервации до 28.02

БУАЛА

-          Vemara Club 4* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Byala Beach Resort 4* - 10% попуст за резервации до 15.04

-          Sirena Apart - 10% попуст за резервации до 01.04

ОБЗОР

-          Cliff Beach and Spa 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Marina Sands Boutigue 4* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Club Miramar Deluxe 4* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Hvd Club Miramar 4* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Obzor Beach Resort 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Riu Helios Bay 4* - 10% попуст за резервации до 30.04

-          Sol Luna Bay Resort 4*

-          Sunrise All Suites Resort 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Sunrise Blue Magic Resort 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Galeria Apart 3* - 10% попуст за резервации до 01.04

-          Obzor City 3* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Paraiso Beach 3* -  10% попуст за резервации до 31.03

-          Argo 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Anixi Apart Hotel 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Guest House Bordo 2* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Coop 2* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Apart Complex Aquamarine - 15% попуст за резервации до 30.04

СВЕТИ ВЛАС

-          Garden of Eden 5* / Garden of Eden Aparthotel 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Moon Light 5* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Caesar Palace 4* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Grand Hotel Sveti Vlas 4* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Paradise Beach 4* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Saint George Palace Resort and Spa 4* - 15% попуст за резервации до 30.04

-          Zornitsa Sands 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Berlin Beach 3* - 10% попуст за резервации до 15.05

-          Corona 3* - 15% попуст за резервации до 02

-          Consul 3* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Cris Family Hotel 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Fantasia 3* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Iris 3* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Julia 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Apart Hotel Olimp 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Panorama 11 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Dinevi Resort -  10% попуст за резервации до 30.04

-          Peshev 3* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Sineva Park 4* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Sorento Sole Mare 3* - 10% попуст за резервации до 31.05

-          Sveti Vlas 3* - 20% попуст за резервации до 30.04

-          Venera Family Hotel 3* - 5% попуст за резервации до 30.04

-          Harmony Suites Apart Complex 10 - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Tropics 2* - 10% попуст за резервации до 15.04

-          Diveda Family Hotel - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Premier Fort Beach Apart Hotel - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Panorama Dreams Apart Hotel - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Royal Bay Apart Hotel - 10% попуст за резервации до 30.04

-          Villa Sardinia Apartments - 20% попуст за резервации до 30.04

ЕЛЕНИТЕ

-          Royal Castle 5* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Andalucia Beach 4* / Atrium Beach 4* / Royal Bay 4* / Royal Park 4* / Elenite Villas - 20% попуст за резервации до 28.02

КОШАРИЦА

-          Festa Gardenia Hils - 15% попуст за резервации до 28.02

СОНЧЕВ БРЕГ

-          Barcelo Royal Beach 4* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Galleon Residence and Spa 5* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Maria Revas 5* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Planeta 5* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Royal Palace Helena Park 5* / Helena Sands 5* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Victoria Palace 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          MPM Astoria 4* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          MPM Kalina Garden 4* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Aquamarine 4* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Chaika Beach Resort 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Avenue Deluxe 4* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Bellevue 4* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Colosseum 4* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Condor 4* - 20% попуст за резервации до 30.04

-          Das Club Hotel Sunny Beach 4* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Diamond 4* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Dunav 4* - 10% попуст за резервации до 30.04

-          Forum 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Grand Hotel Oasis 4* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Europa 4* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Dit Evrika Beach 4* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Fiesta M 4* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Flamingo 4* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Grand Hotel Sunny Beach 4* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Grenada 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Hrisantema 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Iberostar Sunny Beach 4* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Imperial Resort 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Izola Paradise 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Ivana Palace 4* - 10% попуст за резервации до 30.04

-          Karolina 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Kavkaz Golden Dune 4* - 10% попуст за резервации до 15.04

-          Kotva 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Kiparisite 4* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Kuban 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Laguna Park and Aqua Park 4* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Lion 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Dit Majestic Beach Resort 4* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Marvel 4* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Mercury 4* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Smartline Meridian 4* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Best Western Plus Premium Inn 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Regatta Palace 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Riva Park 4* / Riva 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Rome Palace Deluxe 4* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Sunset 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Tarsis Club 4* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Riu Helios 4* / Riu Helios Paradise 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Tiara Beach 4* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Vyand 4* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Wela 4* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Rio Grande 4* - 25% попуст за резервации до 28.02

-          Admiral Plaza 3* - 20% попуст за резервации до 30.04

-          Aktinia 3* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Complex Sunrise 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Amaris Complex 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Deva 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Arda 3* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Avalon 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Augusta 3* - 15% попуст за резервации до 15.03

-          Azuro 3* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Avliga Beach 3+* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Baykal 3* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Black Sea 3*

-          Bohemi 3* - 25% попуст за резервации до 31.03

-          MPM Boomerang 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          MPM Orel 3* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          MPM Royal Central 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Hvd Hotel Bor 3* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Bora Bora 3* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Villa Bora 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Breza Family Hotel 3* - 10% попуст за резервации до 30.04

-          Calypso 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Continental 3+* / Continental 3* / continental 2* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Darius 3* - 20% попуст за резервации до 30.04

-          Delfin 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Globus 4* / Fenix 3* / Pomorie 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Golden Rainbow Vip Residence 3* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Julia Family Apartments 3* - 5% попуст за резервации до 31.03

-          Karlovo 3* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Klisura 3* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          L & B 3* - 10% попуст за резервации до 30.04

-          Palace 3* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Palazzo 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Poseidon Aparthotel 3*

-          Paloma 3* - 10% попуст за резервации до 10.05

-          Prestige City 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Riagor 3* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Rose Village Apart 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Sea Breeze 3* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Slavyanski 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Star 3* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Sunny Beauty Palace 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Apart Hotel Sunny Bay 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Sunny Holiday 3* - 20% попуст за резервации до 30.04

-          Saint Valentine 3* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Svejest 3* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Tia Maria 3* - 15% попуст за резервации до 15.03

-          Trakia Garden 3* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Sun Village 3* - 15% попуст за резервации до 30.04

-          Yalta Holiday Village 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Palm Residence 3* - 15% попуст за резервации до 15.04

-          Glarus 3* / Iskar 3*

-          Oleander House 3*

-          Mida Aparthotel 3* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          House Granat 3* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Atol 2* / Zora 2* - 10% попуст за резервации до 30.04

-          Balaton 2* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Boulevard Boutique Hotel 2* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Nimpha-Rusalka 2* - 10% попуст за резервации до 30.04

-          Pliska 2+* - 15% попуст за резервации до 15.03

-          Magnolia 2* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Anastasia & Venera Aparthotel - 10% попуст за резервации до 30.05

-          Cascadas Apartments - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Heaven Apart Hotel - 10% попуст за резервации до 30.04

-          Holiday Complex Rainbow - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Aparthotel Magnolia Garden - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Aparthotel Royal Sun - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Aparthotel Sunny Residence - 10% попуст за резервации до 01.04

-          Efir Aparthotel - 10% попуст за резервации до 15.04

-          Elit Apartments - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Afrodita Apart Complex - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Sunny Dreams Aparthotel - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Flores Park Aparthotel - 15% попуст за резервации до 01.03

НЕСЕБАР

-          MPM Arsena 4* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Festa Panorama 4* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Marieta Palace 4* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Sol Marina Palace 4* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Mirage 4* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Paradiso Aparthotel 4* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          The Mill Boutigue Hotel - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Afrodite 3*

-          Copacabana 3* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Evridika 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Kirios 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Nessebar Royal Palace 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Park Hotel Oasis 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Peshev 3* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Petrov 3* - 10% попуст за резервации до 31.05

-          Saint Nikola 3*

-          Saint Panteleymon Beach 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Sofia 3*

-          Grand Plaza Family Hotel

-          Italia 2*

-          Jussi Family Hotel 2* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Kamenec 2* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Katya Guest House 2* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          White Rose 2* - 15% попуст за резервации до 30.04

-          Monte Cristo 2* - 20% попуст за резервации до 30.04

-          Nessebar 2* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Mistral 2*

-          Riviera 2* - 15% попуст за резервации до 30.04

-          Siema 2* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Vanini 2* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Belvedere Aparthotel - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Evridika Apartments - 20% попуст за резервации до 28.02

РАВДА

-          Emerald Beach Resort and Spa 5* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Biju 3* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          The Sunrise Club 3*

-          Saga 3*

-          Korab Renesa Family Hotel 2* - 15% попуст за резервации до 15.04

-          Tropicana 2* - 15% попуст за резервации до 30.04

-          Elvira 2* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Lev House Apart

-          Dream Holiday Aparthotel - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Riviera Fort Beach - 15% попуст за резервации до 28.02

ПОМОРИЕ

-          Grand Hotel Pomorie 5* - 30% попуст за резервации до 31.03

-          Sunset Resort 5* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Dune Boutique 4* - 10% попуст за резервации до 15.04

-          Festa Via Pontica 4* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Festa Pomorie Resort 4* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Marina Holiday Club 4* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Penelope Palace 4* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Saint George 4* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Gardenia Beach Palace 3* - 10% попуст за резервации до 30.04

-          Coral 3* - 10% попуст за резервации до 30.04

-          Incognito 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Paradise 3* - 10% попуст за резервации до 30.04

-          Paros 3* / Paros II 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Incognito 3* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Interhotel Pomorie 3* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Ih Pomorie Relax 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Zeus 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Aparthotel Salt Lake 3* - 15% попуст за резервации до 30.04

-          Arizona Del Mar 3* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Sunny Bay 2* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Manz 2* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Sunrise Apartments Pomorie

АХЕЛОУ

-          Vineyards Spa Hotel 4* - 30% попуст за резервации до 31.03

-          Sunrise Gardens 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

БУРГАС

-          Primerets Grand Hotel and Spa 5* - 10% попуст за резервации до 31.03

ЧЕРНОМОРЕТС

-          Adena 3* - 5% попуст за резервации до 31.03

-          Kosko 3*

-          Afrodita Family Hotel 2*

-          Malibu Family Hotel 1*

СОЗОПОЛ

-          Blu Bay 5* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Hasienda Beach 4* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Laguna Beach Resort and Spa 4* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Villa List 4* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Santa Marina Holiday Village 4* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Selena 4*

-          Amon Ra 3* - 10% попуст за резервации до 30.04

-          Apolis 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Black Sea Star 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Chuchulev 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Coral 3* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Flagman 3* - 15% попуст за резервации до 15.03

-          Greenlife Resort 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Kalithea 3* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Lozite 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Melia Mar 3* - 15% попуст за резервации до 30.04

-          Miramar 4* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Morska Villa 3* - 15% попуст за резервации до 14.03

-          Villa Orange 3* - 15% попуст за резервации до 30.04

-          Parnas 3* - 35% попуст за резервации до 31.03

-          Selena Beach 3* - 15% попуст за резервации до 30.04

-          Selena Residence 3* - 20% попуст за резервации до 28.02

-          Sozopol Dreams 3* - 10% попуст за резервации до 01.04

-          Tabanov Beach 3*

-          Bay Apartments 3* - 15% попуст за резервации до 15.03

-          Black Sea Paradise Aparthotel - 15% попуст за резервации до 01.04

-          Panorama Bay Aparthotel - 15% попуст за резервации до 01.04

-          Siena House 3* - 10% попуст за резервации до 31.05

-          Cristiani 2* - 15% попуст за резервации до 30.04

-          Royal Beach 2* - 20% попуст за резервации до 31.03

-          Kavaler 2*

-          Sozopoli Style Apart Complex

-          Sunny 3* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Mapy Holidays 3* - 10% попуст за резервации до 30.04

-          Calisto 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

ДУНИ

-          Marina Royal Palace 5* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Marina Beach 5* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Belleville 5* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Pelican 4* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Holiday Village 4* - 10% попуст за резервации до 31.03

АРКУТИНО

-          Saint Toma 5* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Arkutino Family Resort 4* - 15% попуст за резервации до 28.02

ПРИМОРСКО

-          Plamena Palace 4* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Primorsko Del Sol 4* - 10% попуст за резервации до 28.02

-          Siena Palace 4* - 15% попуст за резервации до 28.02

-          Prestige City 3 - 15% попуст за резервации до 15.03

КИТЕН

-          Kamenec 4* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Princess Residence 4* - 5% попуст за резервации до 30.04

-          Jasmin 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Marina 3* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Onyx 3*

-          Ariana 2* - 10% попуст за резервации до 31.03

-          Continental 2*

ЛОЗЕНТС

-          Lozenets Resort 2* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          Maltese Castle Boutique Hotel - 15% попуст за резервации до 28.02

ТСАРЕВО

-          Arapya Del Sol 4* - 15% попуст за резервации до 31.03

-          South Beach 4* - 15% попуст за резервации до 28.02