BOROVETS GARDENS APARTHOTEL 3* - BOROVETS

APARTHOTEL BOROVETS GARDENS 3*

https://borovetsgardens.bg/en 

26.12-03.01

04.01-04.03

18.12-25.12; 05.03-11.03

01.12-17.12; 12.03-31.03

Попуст за рана резервација:

10% за резервации до 31.10

Дневни попусти:

7=6 за престој до 25.12 и пристигнувања после 05.03

STUDIO

Цените се дадени во евра, за наем на соба, на ден

SGL

61

36

32

28

 1AD+1CH

72

43

39

33

 1AD+2CH

72

43

39

33

 2AD

72

43

39

33

 2AD+1CH

72

43

39

33

 3AD

90

54

49

42

ONE BEDROOM APARTMENT

SGL

83

54

50

44

 1AD+1CH

83

54

50

44

 1AD+2CH

83

54

50

44

 1AD+3CH

92

60

55

49

 2AD

83

54

50

44

 2AD+1CH

83

54

50

44

 2AD+2CH

92

60

55

49

 3AD

104

68

62

56

 3AD+1CH

104

68

62

56

 4AD

125

82

75

67

TWO BEDROOMS APP

SGL

105

72

68

58

 1AD+1CH

105

72

68

58

 1AD+2CH

105

72

68

58

 1AD+3CH

105

72

68

58

 1AD+4CH

105

72

68

58

 1AD+5CH

111

76

71

61

 2AD

105

72

68

58

 2AD+1CH

105

72

68

58

 2AD+2CH

105

72

68

58

 2AD+3CH

105

72

68

58

 2AD+4CH

111

76

71

61

 3AD

105

72

68

58

 3AD+1CH

105

72

68

58

 3AD+2CH

105

72

68

58

 3AD+3CH

111

76

71

61

 4AD

105

72

68

58

 4AD+1CH

105

72

68

58

 4AD+2CH

111

76

71

61

 5AD

119

81

76

65

 5AD+1CH

119

81

76

65

 6AD

132

90

85

72

Периоди на откажување:

28 дена

7 дена

5 дена

5 дена

Пенали за откажување:

100% од рез. престој

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Пенали за непојавување:

100% од рез. престој

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој:

-

-

   

ДОПЛАТИ:

Возрасен

Дете 2-12

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Деца 2-12

*Во цената е вклучено користење на внатрешен базен